• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Ford’un Fotoğraf Yarışmasında Başvurular Sürüyor

Ford’un Fotoğraf Yarışmasında Başvurular Sürüyor
Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin, Coşkun Aral danışmanlığında bu yıl 3’üncü defa düzenlediği ‘Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun’ fotoğraf yarışması için başvurular her geçen gün artıyor.

Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin, Coşkun Aral danışmanlığında bu yıl 3’üncü defa düzenlediği  ‘Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun’ fotoğraf yarışması için başvurular her geçen gün artıyor.


Ford Otosan’ın ağır ticari araç iş birimi Ford Trucks tarafından geleneksel hale getirilen ve Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin düzenlediği, ‘Ford Trucks Üçüncü Ulusal Fotoğraf Yarışması’ için başvurular 10 Ekim 2014’e kadar devam ediyor. Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıları kamyoncuların hayatına daha yakından bakmaya davet eden yarışmaya, www.fordtruckssanatatolyesi.com internet sitesi üzerinden katılım gerçekleştirilebiliyor.

Fotomuhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında, profesyonel fotoğrafçı ve akademisyenlerden oluşan seçici kurulun yaptığı değerlendirmelerin ardından kazananlar, 22 Ekim 2014 tarihinde www.ford.com.tr ve www.fordtruckssanatatolyesi.com adreslerinden duyurulacak.

Yarışmada birinci seçilen eser 5 bin TL, ikinci 3 bin TL, üçüncü ise 2 bin TL ödül kazanacak. Mansiyon, Jüri Özel Ödülü ve Ford Trucks Özel Ödülü’ne layık bulunan eserlerin sahipleri ise biner TL ile ödüllendirilecek. Performans Ödülü’nün kazananı 500 TL ödül kazanırken yarışmada satın alınan fotoğraflara da 300 TL telif ödenecek.


7 Nisan 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77