• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Gefco ‘Anında Teklif’ Sistemini Hayata Geçirdi

Gefco ‘Anında Teklif’ Sistemini Hayata Geçirdi
‘Sanayiciler için lojistik’ mottosunu benimseyen Gefco, internet üzerinden fiyat teklifi talep etme modülü ‘Anında Teklif’i müşterilerinin hizmetine sundu.

‘Sanayiciler için lojistik’ mottosunu benimseyen Gefco, internet üzerinden fiyat teklifi talep etme modülü ‘Anında Teklif’i müşterilerinin hizmetine sundu.  www.gefco.com.tr  web sayfası üzerinden ulaşılabilen fiyat teklifi talep sistemi Temmuz ayından itibaren Gefco Türkiye müşterilerinin kullanımına sunuldu.


Gefco’nun dinamik ve esnek yapısını yansıtan web tabanlı yeni teklif sistemi, Gefco Türkiye IT ekibi tarafından tasarlandı. Yeni sistem ilk etapta yurtiçi kara nakliyeler ve Avrupa’ya kara ihracat yükleri için kullanılabilecek. Sistemin Avrupa ayağında Hollanda, Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, İngiltere, İspanya, Portekiz, İtalya, İskoçya, İrlanda, İsviçre, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Sırbistan, Makedonya, Karadağ, Moldova ve Romanya ülkeleri yer alıyor. İleriki dönemde sistemin genişletilmesi, diğer ülkeler ile beraber farklı nakliye modlarının da eklenmesi hedefleniyor.


Gefco Türkiye, web tabanlı bu sistem sayesinde sanayicilerin bu talebine cevap vermeyi hedefliyor. Teklif talebi müşteri tarafından sisteme girildikten sonra, Karayolu Nakliye Departmanı uzmanlarının en geç 24 saat içerisinde yanıt vermeleri planlanıyor. Gefco, geçmiş senelerde ülkeler arası bilgisayar sistemini güçlendirmek ve geliştirmek için 150 milyon Avro yatırım yapmıştı. Bu yatırım ile hizmet verilen ülkelerdeki bütün tesislerde eşzamanlı bilgi akışı sağlanmıştı. Gefco, lojistik ve nakliye sektöründe müşteri memnuniyetini sağlamak için IT yatırımlarına devam edecek.

Gefco Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa konuyla ilgili “Titiz ve uzun süreli bir çalışmanın ürünü olan “Anında Teklif” ile müşterilerimize daha hızlı cevap verebilmeyi ve karar süreçlerini kolaylaştırmayı amaçladık” dedi.

Gefco Satış ve Pazarlama Müdürü Zafer Özkök ise “Bu yeni hizmetimiz gerçekten de müşteri memnuniyetine önem veren, esnek ve süratli çalışma tarzımızın internet üzerinde bir yansıması oldu” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77