• BIST 9530.47
  • Altın 2479.475
  • Dolar 32.4328
  • Euro 34.7419
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Gefco Türkiye’den İzmir Ekonomi Üniversitesine Destek

Gefco Türkiye’den İzmir Ekonomi Üniversitesine Destek
Gefco Türkiye, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından 12 Haziran tarihinde düzenlenen ‘6’ncı Üniversite-Sanayi İşbirliği’nde Lojistik Proje Uygulamaları’ etkinliğinde eğitmen ve jüri olarak yer aldı.

Gefco Türkiye, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından 12 Haziran tarihinde düzenlenen ‘6’ncı Üniversite-Sanayi İşbirliği’nde Lojistik Proje Uygulamaları’ etkinliğinde eğitmen ve jüri olarak yer aldı.


İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından düzenlenen ve sene boyunca öğrencilerin firma temsilcileri ve akademik danışmanlar ile birlikte yürüttükleri bitirme projelerinin sunumlarının yapıldığı ‘6’ncı Üniversite-Sanayi İşbirliği’nde Lojistik Proje Uygulamaları’ adlı etkinliğinde Gefco Türkiye İzmir Şube Müdürü Cahit Arlı jüri olarak yer aldı.

Gefco Türkiye, kendi bünyesinde düzenlediği ve yeni mezunlara yönelik ‘Trainee Rotation’ programı ile beraber üniversitelerin lojistik bölümlerinin çeşitli etkinliklerine yaptığı katkılar ile de yeni mezunlara ve lojistik bölümü öğrencilerine verdiği desteği artırarak devam ettiriyor.

Etkinlikte öğrenci ve projedeki firma yetkililerine ayrıca Gefco Türkiye ‘Trainee Rotation’ programı ile de ilgili bilgi verildi. Alanında deneyimli etkin insan kaynağı yetiştirebilmek amacıyla 2011 yılında Gefco Türkiye tarafından geliştirilen ‘Trainee Rotation’ projesi kapsamında sektöre nitelikli istihdam sağlamak üzere lojistik alanında kariyer hedefleyen, inisiyatif alabilen, ticari bakışı yüksek ve sektör gelişmelerini yakından takip eden adaylar seçiliyor. 

‘Trainee Rotation’ projesi kapsamında, adaylar gelişim alanları dikkate alınarak 6 ay ile 1 yıl arasında değişen rotasyon programı kapsamında operasyon ve satış departmanlarında çalışıyor. İlk aşamada 5 genç yeteneğin işe başladığı proje kapsamında iş başında eğitim yaklaşımı ile iş süreçlerini öğreniyorlar.  Proje için seçilen adaylar eğitimin sonunda o anda ihtiyaç duyulan çeşitli pozisyonlara atanıyor.


23 Haziran 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77