• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Global Risk Ödülleri 2014’te Brisa’ya Ödül

Global Risk Ödülleri 2014’te Brisa’ya Ödül
Brisa’da Risk Yönetimi Müdürü olarak görev yapan Dr. Cumhur Bilgili, Risk Yönetim Enstitüsü tarafından düzenlenen Global Risk Ödülleri 2014 organizasyonunda, ‘Yılın Risk Yönetimi Profesyoneli’ olarak ödüle değer bulundu.

Brisa’da Risk Yönetimi Müdürü olarak görev yapan Dr. Cumhur Bilgili, Risk Yönetim Enstitüsü tarafından düzenlenen Global Risk Ödülleri 2014 organizasyonunda, ‘Yılın Risk Yönetimi Profesyoneli’ olarak ödüle değer bulundu.


Brisa’da 2009 yılından bu yana kurumsal risk yönetimi süreçlerinin oluşturulması ve yönetilmesinden sorumlu olarak Risk Yönetimi Müdürü görevini sürdüren Dr. Cumhur Bilgili, ‘Yılın Risk Yönetimi Profesyoneli’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Dr. Bilgili’ye söz konusu ödül, risk yönetimi konusunun ve mesleğinin gelişimi anlamında 100’den fazla ülkede çok sayıda üyesi bulunan Risk Yönetimi Enstitüsü (Institute of Risk Management-IRM) tarafından, dünya çapında düzenlenen Global Risk Ödülleri 2014 organizasyonunda verildi.

Her yıl farklı kategorilerde, dünyanın çeşitli yerlerinden risk yönetimiyle ilgili fark yaratan ve başarılı olan kişi ve kurumların başvurduğu ödüllerde, bu yıl söz konusu kategori için bu alandaki katkısı lider ve öncü kabul edilen beş aday finalde yarıştı. Rakiplerini geride bırakarak ödülü almaya hak kazanan Dr. Cumhur Bilgili, bu ödüle aday gösterilen ve alan ilk Türk olma özelliğini de taşıyor.

Dr. Bilgili ödül ile ilgili yaptığı konuşmada, “Alanında prestijli bir kuruluş olan Risk Yönetimi Enstitüsü tarafından ‘Yılın Profesyoneli’ seçilen ilk Türk olmak gurur verici. Özellikle uluslararası şirketler risk yönetimine büyük önem veriyor.  Günümüzde küresel ekonomi her durumdan etkileniyor. Şirketler uzun ya da orta vadeli stratejiler hazırlarken, şartların nereye doğru gittiğini görebilmek ve bu doğrultuda önlemler almak hayati önem taşıyor. Biz de Brisa’da risk yönetimi ile bunu uygulamaya çalışıyoruz” dedi.

Küresel bir ekonomide risk yönetimini göz ardı ederek uluslararası iş yapmanın mümkün olmadığını belirten Dr. Bilgili, “Yaptığımız çalışmaların sonucunda uluslararası alanda da konunun uzmanları tarafından ödüle layık görülmekten dolayı onur duydum. Türkiye’de risk yönetimi alanında çok değerli isimler var yakın zamanda başka arkadaşlarımızın da benzer başarılara imza atacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.


11 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77