• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

GO CARD ve Mobil Delvac Kamyoncu Dostlarıyla Buluşuyor

GO CARD ve Mobil Delvac Kamyoncu Dostlarıyla Buluşuyor
Mobil DelvacTM ile Türkiye akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO’nun iş birliği, kamyonculara eğlenceli saatler yaşatıyor, cazip avantajlar sunuyor.

Mobil Delvac’ın 90’ıncı Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde ‘Mobil Delvac Dostları’ programı için GO CARD ile iş birliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda, yarışma yoluyla belirlenen kamyoncu dostların GO CARD’larına puan yükleyerek, 50 TL değerinde yakıt hediye ediliyor.

31 Ağustos – 18 Eylül tarihleri arasında Gebze, Bursa, İzmir, Konya, Ankara ve Kayseri’deki kamyon garajlarında düzenlenmekte olan ‘Mobil Delvac Dostları’ etkinliği kapsamında, kamyon sürücüleri Pascal Nouma, Cem Arslan, Sefa Doğanay ve Bay Tahmin ekibi ile buluşarak, renkli ve eğlenceli saatler geçiriyor.

‘Mobil Delvac Dostları’ programı kapsamında kamyon sürücüleriyle buluşuyor. Akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan, yeni nesil yakıt istasyonlarında Mobil 1 ürünlerini tüketicisiyle buluşturan GO’nun sadakat programı GO CARD da, partneri Mobil Delvac’ın bu anlamlı etkinliğine enerjisi ve hediyeleri ile katkıda bulunuyor.

‘Mobil Delvac 90’ıncı Yıl’ teması altında gerçekleştirilmekte olan etkinliklerde bu yıl; eski futbolcu Pascal Nouma ile Best FM’in sevilen programcısı Cem Arslan, komedyen Sefa Doğanay ve spor programı Bay Tahmin’in yorumcuları Murat Özarı ile Fikret Engin kamyoncularla bir araya geliyor. Ünlüler neşeli, dinamik ve interaktif performansları ile Mobil Delvac Dostları’na keyifli saatler yaşatıyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77