• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

GO’dan Hatay ve Şanlıurfa’ya 2 Yeni İstasyon

GO’dan Hatay ve Şanlıurfa’ya 2 Yeni İstasyon
GO yakıt istasyonları, Türkiye’nin dört bir yanında birbiri ardına açılmaya devam ediyor. GO, iki gün arayla Hatay ve Şanlıurfa’da açılışlar gerçekleştirdi.

Özgün özellikleriyle kısa sürede yolların aranan markalarından olan GO, birbiri ardına açtığı yeni nesil yakıt istasyonları ile de bu benzersiz ayrıcalıklarını Türkiye’nin dört bir yanına taşımaya devam ediyor. Akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan GO’nun kalite ve ayrıcalıklarını yaygınlaştıran son iki istasyonu, Hatay ve Şanlıurfa’da düzenlenen törenlerle açıldı.

Hatay Dörtyol’da 5 Mayıs’ta gerçekleşen GO yakıt istasyonu açılışı töreni Filitoğlu Petrol adına Ekrem Filitoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine, İpragaz CEO’su Selim Şiper, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy katıldı.

GO’nun ikinci açılışı ise 7 Mayıs’ta Şanlıurfa’da gerçekleşti. Akçakale Yolu üzerinde Ziraat Fakültesi karşısındaki yeni nesil GO yakıt istasyonu açılışına Delen Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Osman Delen ev sahipliği yaptı. İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay’ın yanı sıra İpragaz ve GO yöneticilerinin katıldığı açılışa; Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Emniyet Müdürü, Şanlıurfa milletvekilleri ve milletvekili adayları da katıldılar.

İpragaz CEO’su Selim Şiper yaptığı konuşmada, “50 yılı aşkın köklü geçmişi ile İpragaz, sunduğu kaliteli ürün ve hizmetlerle milyonlarca müşterinin takdirini ve güvenini kazanmış, sadece enerji sektörünün değil, tüm Türkiye’nin öncü markalarından biri konumundadır. İpragaz Ailesi’nin en genç ve dinamik üyesi GO da; bu güç ile akaryakıt sektöründe fark yaratıyor” dedi.

“GO güçlü ve hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor”

İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ise, “GO, Türkiye enerji sektörünün ‘Mavi Dev’i İpragaz’dan aldığı kurumsal kültür, Türkiye’de benzersiz Bayi Dostu BADO felsefesi ve insana, araca, geleceğe, yasalara saygı misyonu ile henüz çok genç bir marka olmasına karşın sektöründe ayrıcalıklı bir yer edindi, kısa sürede yolların aranan yakıt markası oldu. GO, güçlü bir şekilde büyümeye ve hızla yayılmaya devam ediyor” dedi.

Gelişime açık bir ilçe olarak Dörtyol’un önemli bir potansiyel barındırdığına dikkat çeken Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da Hatay’daki ilk GO yakıt istasyonuna evsahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. GO’nun Dörtyol ve çevresine yapacağı katkıları da vurgulayan Başkan Toksoy, yeni nesil yakıt istasyonunun hem GO’ya, hem Filitoğlu Petrol’e hem de bölge halkına hayırlı uğurlu olması dileklerini de iletti.

GO’dan Hatay ve Şanlıurfa’ya 2 Yeni İstasyon - Hatay Açılışı

GO’dan Hatay ve Şanlıurfa’ya 2 Yeni İstasyon - Şanlıurfa

GO’dan Hatay ve Şanlıurfa’ya 2 Yeni İstasyon - Şanlıurfa Açılış

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77