• BIST 10213.46
  • Altın 2466.614
  • Dolar 32.1947
  • Euro 35.0609
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Goodyear İlk ‘Tali Bayi Toplantısı’nı Bursa’da Gerçekleştirdi

Goodyear İlk ‘Tali Bayi Toplantısı’nı Bursa’da Gerçekleştirdi
Yeni dönemde tali bayi ağına ağırlık vermeye devam eden Goodyear, ilk ‘Tali Bayi Toplantısı’nı Sevtar Otomotiv ile birlikte Bursa’da gerçekleştirdi.

Goodyear, tali bayi ağının geliştirilmesi kapsamında 23 Mayıs 2014 tarihinde Bursa Gold Majesty Otelde’de bayilerle bir toplantı gerçekleşti. Goodyear, tali bayilere yönelik olarak koordine ettiği toplantısını Bursa bölge toptancı bayisi Sevtar Otomotiv ile birlikte düzenledi.

Toplantı, Goodyear Tüketici Lastikleri Kuzeybatı Bölge Satış Müdürü Bahadır Akgün’ün açılış konuşmasıyla açıldı. Goodyear’ın Bursa bölge toptancı bayisi Sevtar Otomotiv’den Basri Sevim’in yaptığı konuşmanın ardından,  Goodyear Ticari Pazarlama Müdürü Ali Yılmaz, ‘Tali Bayi 360 Projesi’  ve kampanya yönetimi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantı, Goodyear Tüketici Lastikleri Pazarlama Müdürü Melih Evcimen’in Türkiye yenileme pazarı hakkındaki gelişmeleri ve fırsatları içeren sunumu ile devam etti. Toplantının son kısmında Goodyear Satış Eğitim Müdürü Barkan Bekbulat katılımcıları satış teknikleri ile ilgili bilgiler aktardı.

Sunumunda tali bayi ağının önemine değinen Goodyear Ticari Pazarlama Müdürü Ali Yılmaz, “Goodyear olarak tali bayi ağımız bizim için çok önemli. Tali bayilerimizi Goodyear ailesinin çok önemli bir parçası olarak görüyor, gelişimimizi, el ele, birlikte gerçekleştiriyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantılarda sadece eğitim çalışmaları yapmıyor, tali bayi kanalımızın sorunlarını, önerilerini dinliyor, taleplerini çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Bu çalışmaları periyodik olarak gerçekleştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi.

Goodyear’ın Tali Bayi 360 Projesi hakkında detaylı bir sunum paylaşan Yılmaz, “Bu projemiz ile birlikte sunulacak hizmetler arasında tabela, otomatik kepenk, spot aydınlatma, zemin kaplama, duvar boyama, yelken bayrak, cephe kaplama, vitrin giydirme, tanıtım materyalleri ve özel kredi kartı avantajları yer alıyor” diye konuştu.


18 Haziran 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77