• BIST 10158.63
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Goodyear Krone Tarafından ‘Yılın Tedarikçisi’ Seçildi

Goodyear Krone Tarafından ‘Yılın Tedarikçisi’ Seçildi
Goodyear, Krone GmbH tarafından ‘Yılın Tedarikçisi’ ödülüne layık görüldü.

Goodyear’ın ödülünü, Krone’nin Almanya’nın Werlte şehrindeki ana üretim tesisinde gerçekleştirilen ‘Tedarikçiler Günü’nde Goodyear Avrupa Kamyon Orijinal Ekipman Satış Direktörü Peter Platje, Krone Genel Müdür Bernard Krone’nin elinden aldı.


Tedarikçiler Günü’nde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşma yapan Bernard Krone; “Günümüz ekonomisi, büyük ölçüde tam zamanında sunulan lojistik hizmetlerine dayanıyor ve bu hizmetlerin yaklaşık yüzde 70’i kamyonlar tarafından sağlanıyor. Bu durum, kamyonlara ve treylerlere tam anlamıyla güvenirlilik zorunluluğunu beraberinde getiriyor. Bizler, tedarikçilerimizden her zaman makul fiyatlarda en iyi kaliteyi sunmalarını bekliyoruz” dedi.

Goodyear adına ödülü alan Goodyear Avrupa Kamyon Orijinal Ekipman Satış Direktörü Peter Platje, “Biz Goodyear olarak, Avrupa’nın önde gelen treyler üreticilerinden biri olan Krone’nin ‘Yılın Tedarikçisi’ ödülünü almış olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu ödül yalnızca ürünlerimizin üstün kalitesini kanıtlamakla kalmıyor; aynı zamanda Krone için kendilerine lastiklerden çok daha fazlasını sunan; güvenilir, yetkin ve uzun süreli bir ortak olduğumuzu da gösteriyor” diye konuştu.

Yılın Tedarikçisi ödülü kapsamında, Bernard Krone GmbH firmasının 200 civarındaki ana tedarikçisi değerlendirildi. Yarışmanın jürisi; tedarikçi firmaların kalite ve lojistik performanslarının yanı sıra, maliyet değer karşılığını ve sunulan hizmetin performansını baz alınarak değerlendirmesini gerçekleştirdi ve Goodyear’ı ‘Yılın Tedarikçisi’ seçti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77