• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Goodyear Yeşil Ürün Ödülü’nü Aldı

Goodyear Yeşil Ürün Ödülü’nü Aldı
Goodyear tarafından geliştirilen IntelliMax teknolojisi ile üretilen FUELMAX S kamyon lastiği, Lüksemburg Yeşil Ürün Ödülü’nü kazandı.

Goodyear, Mayıs 2015’in sonunda gerçekleştirilen 5. Lüksemburg Yeşil Ticaret Ödülleri'nde üçüncü kez Lüksemburg Yeşil Ürün Ödülü'ne layık görüldü. Lüksemburg Yeşil Ticaret Zirvesi'nin bir parçası olan ödül töreni, 500 kadar CEO ile Lüksemburg Sürdürülebilir Kalkınma ve Altyapı Bakanı Camille Gira’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Goodyear, 2015 Yeşil Ürün Ödülü'nü, yenilikçi IntelliMax Groove Teknolojisi ile geliştirilen FUELMAX S kamyon lastiği ürünü ile kazandı. Jüri heyeti, Goodyear'ın önemli ölçüde daha düşük yakıt tüketimi ve buna bağlı olarak daha az kaynak kullanımı ile filolar için maliyet açısından ilave tasarruf sağlayan IntelliMax Groove Teknolojisi'ni, lastik endüstrisinde kamyon lastikleri açısından büyük bir atılım olarak değerlendirdi.

Goodyear'ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Ticari Lastik Teknolojisi Direktörü Henk van Tuyl, “FUELMAX S'te kullanılan IntelliMax Groove teknolojimiz için Yeşil Ürün Ödülü'nü almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Jürinin bu değerlendirmesi, bizlerin karayolu ulaşımının çevreye olan olumsuz etkilerini azaltan ve aynı zamanda filoların operasyonel giderlerini düşürmesine yardımcı olan yenilikçi teknolojiler, lastik hizmetleri ve çözümler geliştirmeye olan bağlılığımıza vurgu yapıyor” dedi.

Temel değerlendirme kriterleri; yenilikçilik, strateji, yeşil ürünler ve hizmetler olan Lüksemburg Yeşil Ticaret Ödülleri, en iyi uygulamaları ve pazar çözümlerini ödüllendiriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77