• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Goodyear Yol Güvenliği Bilincini Artırıyor

Goodyear Yol Güvenliği Bilincini Artırıyor
Goodyear, 5 ilde gerçekleştirdiği aktiviteler ile yaklaşık 7 bin araç sahibini lastik diş derinliği, doğru lastik seçimi ve güvenli sürüşte dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgilendirdi.

Goodyear, 5 ilde gerçekleştirdiği aktiviteler ile yaklaşık 7 bin araç sahibini lastik diş derinliği, doğru lastik seçimi ve güvenli sürüşte dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgilendirdi.



Organizasyon kapsamında Goodyear’ın, yeni piyasaya sunulan yaz ve kış lastiklerini inceleme fırsatı bulan tüketiciler, ürünler ve güvenli sürüş ile ilgili bilgi aldılar.

 

Goodyear mobil ekibi, Şubat ayı boyunca İstanbul, İzmir, Ankara, İzmit ve Bursa’da seçili alışveriş merkezi otoparkları ve benzinliklerde gerçekleşen aktivitelerde tüketicileri yol güvenliği konusunda bilgilendirirken yeni ürünlerin tanıtımını da gerçekleştirdiler. Mobil ekip tarafından dağıtılan kuponlar sayesinde Goodyear ürünlerinde indirim hakkı kazanan tüketiciler ayrıca, araçlarının lastik diş derinliği ölçümlerini yaptırma şansını yakaladılar. Uzmanlar, tüketicilere yol güvenliği, doğru lastik kullanımı ve güvenlik konularıyla ilgili önemli bilgiler de verdi.

 

Goodyear Türkiye Tüketici Lastikleri Direktörü Sibel Raif, Goodyear’ın her zaman tüketicilerini bilinçlendiren, eğitici bir rol üstlendiğinin altını çizerek, “Tüketiciler; araçları için en doğru lastikleri seçerken, güvenlik ve performans özelliklerinin yanı sıra; araçlarının teknik özelliklerini, yol koşullarını ve sürüş alışkanlıklarını da değerlendirmelidir. Biz Goodyear olarak, bu aktivitelerimizle, tüketicilerimizi hem araçları için doğru lastik seçimi ve güvenli sürüş hem de zengin ürün gamımız hakkında bilgilendiriyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77