• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Goodyear’dan Yaz Kampanyası

Goodyear’dan Yaz Kampanyası
Goodyear yetkili bayilerinden, 15 Nisan-31 Mayıs 2015 arasında, 4 adet Goodyear markalı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiği satın alan tüm araç sahipleri, Opet’te akaryakıt alımlarında geçerli 50 TL değerinde ‘Yakıt Kart’ kazanacak.

Goodyear ile Türkiye’nin 9 yıldır akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyeti en yüksek şirketi seçilen Opet, yeni bir kampanyaya imza atıyor. Goodyear’ın üstün özelliklere sahip yaz lastikleri kampanya fırsatlarıyla tüketicilere sunuluyor. Kampanya kapsamında, Goodyear yetkili bayilerinden, 4 adet Goodyear markalı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiği satın alan tüm araç sahipleri, Opet’ten 50 TL değerinde akaryakıt alımlarında kullanılabilecek ‘Yakıt Kart’ kazanacak.

Goodyear’ın 15 Nisan – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerli olan yaz kampanyası kapsamında, Opet ‘Yakıt Kart’larına yüklü 50 TL’yi kullanmak için www.4goodyear50tlakaryakit.com sitesine kayıt yaptırmak yeterli olacak.

Goodyear olarak her zaman yenilikçi ve üstün teknolojilere sahip lastikleri, tüketicilerin bütçelerini destekleyecek kampanyalarla sunduklarının altını çizen Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Kampanyamız; lastik etiketlemede en üst değer olan AA etiketlemesine sahip lastiklerimiz EfficientGrip Performance dahil olmak üzere, Goodyear marklı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiklerimizi kapsıyor. 15 Nisan - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Goodyear yetkili bayilerinden, bu lastiklerimizden 4 adet satın alan tüm araç sahipleri, OPET’te akaryakıt alımlarında geçerli 50 TL değerinde ‘Yakıt Kart’ kazanacak” dedi.  

Sarıoğlu, Goodyear’ın etiketleme konusundaki çalışmalarını ve inovasyon konusundaki öncülüğünü sürdüreceğini belirterek, “Pazara, en yüksek etiket değerine sahip, sekiz farklı ebatta lastik sunmuş olmaktan ötürü oldukça heyecanlıyız. AA etiket değerine sahip yeni EfficientGrip Performance serimiz sayesinde bugün pazara, bu taahhüdümüze uygun lastikler sunmaya devam edebiliyoruz” açıklamasını yaptı.

Mevsim ve yol şartlarına uygun lastik kullanmanın önemine de değinen Sarıoğlu, “Mevsimine göre uygun ve doğru lastik kullanmak sadece güvenliği artırmakla kalmaz, lastiğin ömrünü ve performansını da artırarak tüketicilerin bütçesine katkıda bulunur” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77