• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

IDC Türkiye’den Yurtiçi Kargo’ya İki Ödül

IDC Türkiye’den Yurtiçi Kargo’ya İki Ödül
Yurtiçi Kargo, YK E-Kimlik ve YK Game projeleri ile IDC Türkiye Yapay Zeka, Analitik ve RPA Teknoloji Ödüllerinin ‘inovasyon’ kategorisinde ikinciliğe layık görüldü.

IDC Türkiye Yapay Zeka, Analitik ve RPA Teknoloji Ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul'da düzenlenen organizasyonda, Yurtiçi Kargo'ya iki ödül birden verildi. İnovasyon kategorisinde YK E-Kimlik ve YK Game projeleri, ikincilik ödülüne layık görüldü.

Geceden iki ödül ile birlikte ayrılmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Yurtiçi Kargo Bilgi Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Dursun Dinçer: ‘’ Yurtiçi Kargo olarak, mobil teknoloji alanlarında uzmanlaşmış kadromuz ile geleceğe yönelik yaratıcı çözümler, kargo sektöründe ilkler ve müşteri odaklı hizmetler yaratmak adına hayata geçirdiğimiz YK E-Kimlik ve YK Game projelerimiz ile ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Hem e-ticaret müşterimizin hem de nihai tüketicilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak ve kargo sektörüne yeni bir vizyon katmak için inovasyon adımlarına hız kesmeden yeni projelerimizle devam edeceğiz’ dedi.

Ar-Ge departmanı tarafından TÜBİTAK destekli geliştirilerek İnovasyon kategorisinde ikincilik ödülünü alan YK E-Kimlik projesi ile Yurtiçi Kargo, sahte kimlik ile teslimat işlemlerinin önüne geçiyor. ‘E-kimlik (çipli) doğrulama sistemi’ sayesinde ise, kimlik sahibini otomatik olarak tanıyor ve gönderileri sahibine güvenle teslim ediyor.

Türkiye’de ilk defa kargo sektöründe kullanılan ve IDC Türkiye Yapay Zeka, Analitik ve RPA Teknoloji Ödülleri İnovasyon kategorisinde ikincilik ödülüne layık görülen YK GAME ile tüm Yurtiçi Kargo kuryeleri bir yandan mobil cihazları daha yaygın olarak kullanarak hızlı ve kusursuz hizmet sunuyor; diğer yandan söz konusu oyunlaştırma içerisinde geliştirdikleri ödül sistemi ile oyunlaştırmada yer alan tüm şube ve acente çalışanlarının motivasyonları artırılıyor.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77