• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

İDO, Türk Telekom ve TTNET işbirliğiyle dünyada bir ilk: OnSealine

İDO, Türk Telekom ve TTNET işbirliğiyle dünyada bir ilk: OnSealine
İDO, Türk Telekom ve TTNET, online dünyanın fırsatlarını müşterilerinin ayağına getiren yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Dünyada bir ilk olan OnSealine projesi kapsamında TTNET WiFi altyapısı ile İDO feribotlarında yolcular, denizin ortasında kablosu

İDO, Türk Telekom ve TTNET, online dünyanın fırsatlarını müşterilerinin ayağına getiren yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Dünyada bir ilk olan OnSealine projesi kapsamında TTNET WiFi altyapısı ile İDO feribotlarında yolcular, denizin ortasında kablosuz internet keyfini yaşayabilecekler.

 

Dünyada bir ilk olan ve internet altyapısını TTNET’in sağlayacağı, Türk Telekom grup şirketi Innova tarafından üretilen, feribot ve iskelelere yerleştirilecek “Akılmatik” isimli kiosklardan, Türk Telekom ve grup şirketlerinin hizmetleri sunulacak. Yolcular aynı zamanda doğalgaz, su ve elektrik faturalarını ödeyebilecek; internet bankacılığı işlemlerini yapabilecekler.


OnSealine Projesi’nin tanıtım toplantısı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt ve TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz’ın katılımıyla 11 Şubat Cuma günü Adnan Menderes Feribotu’nda yapıldı.

 

Başlatılan yeni proje kapsamında, dünyada bir ilk olan uygulamayla 33 İDO iskelesine ve hızlı feribotlarına kurulan TTNET WiFi altyapısı ile yolcular, denizin ortasında TTNET WiFi ile kablosuz internet keyfini yaşayacaklar. Diğer taraftan feribot ve iskelelere yerleştirilecek olan “Akılmatik” isimli kiosklardan, Türk Telekom ve grup şirketleri ile İDO hizmetlerinden yararlanmalarının yanı sıra doğalgaz, su ve elektrik faturalarını ödeyebilecekler, internet bankacılığı işlemlerini yapabilecekler. Gelecekte de yolcular, “Akılmatik” kiosklarından hizmet vermek isteyen diğer firmaların hizmetlerine de erişebilecekler. 

 

 

İlk etapta 8 hızlı feribot ve İDO terminallerine kurulacak olan “Akılmatik”ler, yakın bir zamanda İstanbul’ un önemli merkezlerine yerleştirilecek.

 

Proje Yolculara Neler Getiriyor?

Akılmatikler üzerinden;

·         İDO bilet ve Sea& Miles Bonus işlemleri yapılabilecek.

·         Türk Telekom ve grup şirketlerinin fatura ödeme, hizmet/paket/servis satın alma gibi işlemleri gerçekleştirilebilecek.

·         İnternet bankacılığı işlemleri yapılabilecek.

·         İGDAŞ, İSKİ, BEDAŞ v.b. kurumların faturaları ödenebilecek.

 

TTNET WiFi hizmeti kapsamında;

·         TTNET ADSL aboneleri hediye TTNET WiFi dakikalarını yol boyunca denizin ortasında kullanacaklar.

·         TTNET ADSL abonesi olmayanlar da yolculuk esnasında kiosklardan veya TTNET WiFi karşılama sayfasından kredi kartlarıyla dakika satın alıp kullanabilecekler.

·         Verilen WiFi hizmeti ile TTNET ADSL aboneleri, TTNET'in Tivibu, TTNET Müzik, TTNET Oyun vb. ürünlerini yolculukları boyunca kullanabilecekler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77