• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

İGMD Başkanı Turhan Gündüz Liyakat Sertifikası Aldı

İGMD Başkanı Turhan Gündüz Liyakat Sertifikası Aldı
Dünya ticaretinin yüzde 98’ini gerçekleştiren, 179 ülkenin üye olduğu Dünya Gümrük Örgütü, İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği (İGMD) Başkanı Turhan Gündüz’e Liyakat Sertifikası verdi.

Dünya ticaretinin yüzde 98’ini gerçekleştiren, 179 ülkenin üye olduğu Dünya Gümrük Örgütü,  İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği (İGMD) Başkanı Turhan Gündüz’e Liyakat Sertifikası verdi.


Dünya Gümrük Örgütü tarafından 2014 teması olarak belirlenen ‘İLETİŞİM: Daha İyi Bir İşbirliği İçin Bilgi Paylaşımı’na yönelik başarılı çalışmalarından dolayı bu seneki Liyakat Sertifikası’na İGMD Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Gündüz layık görüldü.

Renaissance Polat İstanbul Hotel’de, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bürokratlarının, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü çalışanlarının ve İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ‘Dünya Gümrük Günü’ kutlamalarında, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız, Turhan Gündüz’ün Dünya Gümrük Örgütü Liyakat Sertifikası’na layık görüldüğünü açıkladı.

İGMD’ye ait olan www.igmd.org sitesini kullanıcı dostu haline getirerek ticaret erbabının, gümrük camiasının ve gümrük müşavirlerinin en önemli bilgi kaynağı haline dönüştüren Gündüz, günlük ziyaretçi sayısı 80 binin üzerinde olan www.igmd.org  sitesi ile eşzamanlı çalışan sosyal ağlar Facebook, Twitter’ın etkin kullanımı sağlanarak hem meslektaşlarının yeni iletişim platformlarına adaptasyonunu hem de genç neslin iletişim ağlarında İGMD’nin yerleşmesini sağladı. Gümrüklerdeki son gelişmeleri gerek yazılı, gerek görsel gerekse dijital medyadaki haber çalışmaları ile kamuoyuna anlatan ve bu konularla ilgili üniversitelerin, bakanlıkların, STK’ların ve özel sektör temsilcilerinin konuşmacı olarak katıldıkları paneller düzenleyen Gündüz, İGMD üyelerinin mesleki gelişimlerini sağlamak amacıyla üniversitelerle işbirliği yaparak özel eğitim programları oluşturan çalışmalara imza attı. Gümrük Müşavirliği mesleğinin gelecek projeksiyonunu oluşturmak için de beyin fırtınası ve algı çalışması gibi önemli çalışmaları yaptırarak, sonuçlarını kamuoyu ve İGMD üyeleri ile paylaşan Gündüz,  yüz beş yıllık yasal tarihi geçmişi olan Gümrük Müşavirliği mesleğinin hak ettiği itibara kavuşması ve haksız ön yargıların değişmesi için Dünya Gümrük Gününde Etik Değerler Beyannamesi’ni hayata geçiren Turhan Gündüz yaptığı tüm bu çalışmalar ile Liyakat Sertifikası almaya hak kazandı.



29 Ocak 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77