• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

İnci Akü de ‘Acron’ Dedi

İnci Akü de ‘Acron’ Dedi
SAP Kurumsal İş Çözümleri pazarında gerçekleştirdiği projeler ve günden güne büyüyen kurumsal hacmiyle adından söz ettiren Acron, ‘İnci Akü Kesikli Üretime Geçiş’ projesini canlı kullanıma aldı.

SAP Kurumsal İş Çözümleri pazarında gerçekleştirdiği projeler ve günden güne büyüyen kurumsal hacmiyle adından söz ettiren Acron, ‘İnci Akü Kesikli Üretime Geçiş’ projesini canlı kullanıma aldı.


Farklı sektörlerin bilişim alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik danışmanlık servisleri sunan, Türkiye’nin en büyük SAP iş ortaklarından Acron, İnci Akü ile birlikte hayata geçirdiği projeyi başarı ile canlı kullanıma aldı.

İnci Holding BT Müdürü Mehmet Hepkorucu projeyi, “Tecrübesi, yetkinliği ve çözüm odaklı anlayışı, Acron’u seçmemizdeki en önemli etkenlerdendir” şeklinde değerlendirdi. 

Acron Bilişim Genel Müdürü Semih Gür ise projeyle ilgili olarak, “Farklı sektörlere yönelik önemli projelere imza atmaktan son derece mutluyuz. Acron, sektöre yön verecek birikimi ile başarılı projeleri yönetmeyi sürdürecektir” dedi.

Mayıs ayı başında canlı kullanıma geçen proje çerçevesinde, İnci Akü’de mamuller ve bir kısım yarı mamullerin üretiminde yöntem olarak seri üretim yerine artık kesikli üretim kullanılacak. Proje sayesinde ara stokların daha sağlıklı tespit edilmesi sağlanarak seri üretim sürecinden kaynaklanan sorunlara da çözüm üretildi. Böylece malzemelerin ara kademelerde de sarf edilmesi, anlık doğru stok değerlerine ulaşılması sağlandı.

Acron tarafından hayata geçirilen ‘İnci Akü Kesikli Üretime Geçiş’ projesi ile birlikte aynı zamanda, iş emrinin herhangi bir aşamasında ‘Plan/Fiili Maliyet Değerleri’ raporlanabilir hale getirilerek, üretim analiz raporları daha etkin kullanılabilecek şekilde kullanıma alındı.


2 Temmuz 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77