• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

İpragaz Otogaz'da Büyümeye Devam Ediyor

İpragaz Otogaz'da Büyümeye Devam Ediyor
İpragaz’ın otogaz pazarında istasyon zincirine eklediği son halka Konya oldu.

Türkiye’nin otogaz sektöründeki en büyük dağıtım ağlarından birine sahip olan İpragaz çatısı altındaki otogaz istasyon zincirinin en yeni halkası, Konya’nın Karatay ilçesinde hizmete girdi.

Adana Çevre Yolu üzerinde yer alan yenilenen İpragaz Otogaz istasyonu, Mesko Akaryakıt ortakları M. Çetin Koçak ve E. Sinan Koçak’ın ev sahipliğinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve İpragaz yöneticileri, S Oil yetkilileri katıldı.

İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay yaptığı konuşmada , “Gerçekleştirdiği yenilikler ve öncülüklerle LPG sektörünün gelişimine çok önemli katkılar sağlayan İpragaz, 1996 yılında Bursa’da açtığı Türkiye’nin ilk resmi belgeli otogaz istasyonu ile bu alanda da öncülük misyonunu sürdürdü. Bilinen yakıt kalitesi ve güvencesi ile sektörde önde gelen markalardan olan İpragaz Otogaz, tam 19 yıldır LPG’li araç sahiplerinin beğenisini kazandı, en çok tercih edilen markalar arasında ilk sıralarda yer aldı” dedi.

Aratay: “19 yılda 5 milyar litrelik otogaz satışı gerçekleştirdik”

İpragaz Otogaz da Büyümeye Devam Ediyor

Bugüne kadar İpragaz çatısı altında toplam olarak yaklaşık 5 milyar litrelik otogaz satışı gerçekleştirildiğini, diğer bir deyişle bugüne kadar yaklaşık 300 milyon araca yakıt ikmali yaptıklarını vurgulayan  Aratay, “İpragaz, çatısı altında yer alan ve yurdumuzun dört bir yanına yayılmış yaklaşık bin 200 otogaz istasyonu ile Türkiye’nin en büyük dağıtım ağlarından birine sahip. Açılışını gerçekleştirdiğimiz, bu özgün ve önemli otogaz istasyonumuzla da, alanında Türkiye’nin en büyüklerinden biri olan dağıtım ağımızı daha da güçlendirdik. Bu noktadaki güçlü birlikteliğimizi oluşturan diğer ortaklarımız Mesko ve S Oil yetkililerine teşekkür ediyorum ve İpragaz Otogaz istasyonunun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Mesko Akaryakıt ortaklarından E. Sinan Koçak ise, İpragaz ve S Oil ile gerçekleştirdikleri iş birliklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. İpragaz Otogaz kanopisi altında akaryakıt ürünlerini de sunmalarının sektördeki nadir uygulamalardan biri olduğuna dikkat çeken Koçak, “Sektörümüzde çok rastlanılan bir durum olmamasına karşın, bu özgün istasyonumuzda tüm yakıt faaliyetlerimizi İpragaz Otogaz ana çatısı altında sunmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77