• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

İpragaz Petroleum İstanbul 2015’te

İpragaz Petroleum İstanbul 2015’te
İpragaz Otogaz, GO, Bizimgaz Otogaz, Exengaz ile 12’nci Uluslararası Petrol ve LPG, Ekipmanları, İstasyon Market Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda yerini aldı.

İpragaz, bugün (2 Nisan) kapılarını açan 12’nci Uluslararası Petrol ve LPG, Ekipmanları, İstasyon Market Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – Petroleum İstanbul 2015’te tüm otomotiv yakıt markaları ile yer aldı. Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa ve Asya’nın akaryakıt, LPG ve madeni yağ alanındaki en büyük ve en fazla ziyaret edilen ticaret fuarı; Petroleum İstanbul 2015’te otomotiv yakıtlarındaki öncü markaları İpragaz Otogaz, GO, Bizimgaz Otogaz, Exengaz ile yer alan İpragaz, ilk günden fuarın ilgi odağı oldu.

Açılışını, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın yaptığı Petroleum İstanbul 2015’te, İpragaz çatısı altındaki her biri alanlarının öncü markaları, İpragaz LNG, İpragaz Elektrik, Prins, Landi ve EVAS da özgün standları ile öne çıktı. Açılış töreninin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ve beraberindeki heyet, İpragaz ve GO standını ziyaret etti.

Türkiye 2014’te 2 milyon 800 bin tonluk bir otogaz satışı gerçekleşti

Türkiye’de otomotiv yakıtlarındaki uzun süredir var olan otogaz gerçeğine vurgu yaparak, akaryakıt tanımlamasının güncellenmesi gerekliliğinin altını çizen İpragaz AŞ. Genel Müdürü Selim Şiper, “Türkiye, en büyük, en gelişmiş otogaz pazarlarından birine sahip; gerek istasyon, gerek LPG’li araç ve gerekse kullanım miktarı açısından dünyada ilk sıralarda yer alıyor. Yaklaşık 4 milyon aracın LPG ile çalıştığı Türkiye’de geçtiğimiz yıl yaklaşık 2 milyon 800 bin tonluk bir otogaz satışı gerçekleşti. Artık otogaz, otomotiv yakıtlarında benzini geçerek ikinci sırada yer almaktadır” dedi.

İpragaz AŞ. Dökme Gaz, Otogaz ve Akaryakıt Satış’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ise, “1996 yılında Bursa’da Türkiye’nin ilk resmi belgeli otogaz istasyonunu açan İpragaz, o günden bu güne çatısı altındaki markalarla birlikte yaklaşık 5 milyar litrelik otogaz satışı gerçekleştirmiştir. İpragaz bünyesindeki markalarla, bugüne kadar 300 milyona yakın araca yakıt ikmali yaptı” diye konuştu.

GO’nun genç ve dinamik yapısı ile kısa sürede önemli başarılara imza attığını da belirten Aratay, “Özgün özellikleriyle akaryakıt sektöründe fark yaratan ve yeni bir dönem başlatan GO, kısa sürede yolların aranan markası oldu. Bayilere yönetimsel süreçlerde söz hakkı ve adil kar paylaşımı tanıyan özgün Bayi Dostu – BADO felsefesi ile sadece akaryakıt sektöründe değil tüm Türkiye’de bir ilke imza atan GO, müşterilerin olduğu kadar bayilerin de yoğun ilgisini çekiyor. Türkiye akaryakıt sektörünün henüz genç markası olmasına karşın GO, pazarda en çok yeni istasyon yapan marka konumunda” diyerek, GO’nun güçlü büyümesini aralıksız sürdürdüğünü açıkladı.

İpragaz’ın otomotiv yakıtlarındaki markaları İpragaz Otogaz, GO, Bizimgaz Otogaz, Exengaz’ın yanı sıra çatısı altındaki diğer önemli markaları; İpragaz LNG, İpragaz Elektrik, Prins, Landi ve EVAS da Petroleum İstanbul 2015’te yer aldılar. Fuarın en çok ilgi çeken noktalarından biri de hiç şüphesiz, LPG’li Range Rover Evoque’un sergilendiği Prins standı oldu. Dünya otogaz dönüşüm sektörünün teknoloji lideri Prins’in Direct Liquimax sistemi ile otogaz dönüşümü gerçekleştirilen Range Rover Evoque modeli stand’da yerini aldı ve Petroleum İstanbul 2015’te ziyaretçilerin en çok fotoğraf çektirdiği stand oldu.

Petroleum İstanbul 2015’e özel kampanya

İpragaz’ın Petroleum İstanbul 2015’te sergilediği önemli markalarından İpragaz Elektrik de, fuara özel düzenlediği kampanya ile yoğun ilgi gördü. 2 -5 Nisan tarihleri arasında Petroleum İstanbul 2015’teki İpragaz Elektrik standına gelen ziyaretçilere önemli avantajlar sunuluyor. Kampanya kapsamında fuardaki İpragaz Elektrik standına yapılacak başvurularda, iki yıllık sözleşme süresince TEDAŞ tarifesi Aktif Enerji Tüketim Bedeli birim fiyatı üzerinden yüzde 13 indirim sunuluyor. İpragaz Elektrik’in fuar avantajları bununla da sınırlı kalmıyor, kampanya kapsamındaki aboneler, ilk bir yıl boyunca indirimli Aktif Enerji Tüketim Bedeli zamlarından da etkilenmeyecek.

petroleum-fuari.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77