• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

IRU Ukraynalı Mültecileri Taşıyor

IRU Ukraynalı Mültecileri Taşıyor
IRU, üyeleri ve Avrupa ve ötesindeki karayolu taşımacılığı sektörü, Ukrayna krizine yakalanmış insanlara yardım etmek için gece gündüz çalışıyor.

Avrupa Birliği'ndeki IRU yolcu taşımacılığı üyeleri Brüksel'de bir araya gelerek, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu (UNHCR) ile birlikte özel otobüs ve otobüs operatörlerini Ukraynalı mülteci taşımacılığı ihtiyaçlarıyla eşleştirmek için koordineli bir eylem girişimi başlattı.

“Karayolu taşımacılığı Ukrayna krizine desteği artırıyor” diyen IRU yetkilileri; “IRU, üyeleri ve Avrupa ve ötesindeki karayolu taşımacılığı sektörü, Ukrayna krizine yakalanmış insanlara yardım etmek için gece gündüz çalışıyor,” dedi.

IRU, geçiş ücretleri ve sürüş kuralları için insani ulaşım muafiyetlerini güncelledi

Ukrayna'daki krize yanıt olarak, ülkeler insani sınır ötesi nakliye için basitleştirilmiş prosedürleri benimsedi. IRU, Ukrayna'ya giden ana ulaşım yolları boyunca yedi Avrupa ülkesinden gelen bilgileri güncelledi.

Karayolu taşımacılığı operatörleri ve sürücüleri için yeni IRU güncellemesi, diğer düzenlemelerin yanı sıra ağır vasıta geçiş ücretleri, otoyol imtiyaz geçiş ücretleri, sürüş ve dinlenme süresi kuralları ve Pazar günü sürüş yasakları için insani taşımalara tanınan muafiyetleri listeliyor.

IRU, belirli ulaşım ihtiyaçlarını sahadan merkezileştirmek için Dünya Gıda Programı Lojistik Kümesi ve UNHCR ile yakın bir şekilde çalışıyor.

IRU üyeleri ve ulusal yardım kuruluşları aracılığıyla, karayolu taşımacılığı endüstrisinin insani yardım çabaları için en çok ihtiyaç duyulan yerlerde yardım sağlayarak çalışmalarına devam ediyor.

IRU Ukraynalı Mültecileri Taşıyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77