• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

KARGOMsende Ace Awards 2021 Diamond Ödülünün Sahibi Oldu

KARGOMsende Ace Awards  2021 Diamond Ödülünün Sahibi Oldu
Yeni nesil dağıtım şirketi KARGOMsende, şikayetvar.com platformunun bu yıl yedincisini düzenlediği A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards ödüllerinin Kargo Pazaryeri kategorisinde ‘Diamond’ ödülünün sahibi oldu.

Çırağan Palace Kempinski'de dün akşam (8 Mart 2022, Salı) düzenlenen gala gecesinde ödülü, KARGOMsende Satış&Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Tuncel Sunar aldı.

KARGOMsende Genel Müdürü Cem Hakan Özyiğit ödülle ilgili yaptığı açıklamada, şikayetvar.com tarafından firmaların şikayet verileri, pazar payları ve şikayetvar.com tarafından uygulanan yıllık 1 milyon 500 binin üzerindeki anket verisi alınarak ‘En İyi Müşteri Deneyimi Yaşatan Firmalar’ı belirleyen araştırmanın ‘Kargo Pazaryeri’ kategorisinde diamond ödülü almaktan gurur duyduklarını söyledi. 2021 yılında Türkiye’nin en iyi müşteri deneyimi sunan firmaları arasında yer almalarının tesadüf olmadığını ifade eden Cem Hakan Özyiğit, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu noktada markamızın proaktif bir şikâyet yönetimi ilkesi benimsemesinin ve gelen tüm geri bildirimlere sunduğu kalıcı çözümlerin büyük etkisi oldu. Sunduğumuz hizmetler, sektöre yeni bir soluk getiren iş modelimiz, rekabetçi fiyatlarımız ile pazarda ciddi bir fark yarattık. Bu KARGOMsende Genel Müdürü Cem Hakan Özyiğitbaşarımızda Turkuvaz Medya Grubu’nun yarım asrın üzerindeki yazılı basın dağıtım gücü ve tecrübesinden yararlanmamızın önemli etkisi oldu. KARGOMsende olarak yüzde 100 teslimat ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ile çıktığımız bu yolda, her yıl yeni başarılara imza atarak dev adımlarla ilerlemeyi hedefliyoruz.”

KARGOMsende olarak iş ortaklarına hem nicelik hem de nitelik olarak en iyi hizmet sunmak için çalıştıklarını ifade eden Özyiğit, 2023 yılında sadece KARGOMsende’ye ait toplam 10 bin adet teslimat noktasına ulaşmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.  

Kasım 2020’de kurulan ve bugün  itibarıyla 81 ilde beş bölge müdürlüğü ve 145 dağıtım merkezine ulaşan yeni nesil dağıtım şirketi KARGOMsende, uçtan uca teknolojik altyapısı sayesinde tüm Türkiye’de 81 ilde, harita üzerinde canlı takip imkanının yanında, alıcılarına tahmini varış zamanı bildiren ilk ve tek marka olarak dikkat çekiyor. 

KARGOMsende Ace Awards 2021 Diamond Ödülünün Sahibi Oldu

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77