• BIST 8871.74
  • Altın 2241.161
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0876
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Keiretsu Forum Türkiye’den Servislet’e 5 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım

Keiretsu Forum Türkiye’den Servislet’e 5 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım
Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından, otomotiv sektöründe yer alan servis noktaları ile yedek parça markalarının dijital dönüşümüne hizmet eden Servislet girişimine 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yapıldı.

2017 yılında kurulan Servislet, otomotiv sektöründe ürün ve bağlı hizmetlerin aynı platformda satışının yapılabilmesine olanak sağlamasıyla, sektördeki girişimlerden ayrılarak bu anlamda Türkiye’de bir ilki temsil ediyor. Servis sağlayıcılar ve yedek parça markaları, Servislet platformu aracılığıyla tüm bayiilerini “online” hizmet ve ürün satışına entegre ederek, bayiilerinin performansını ve karlılıklarını arttırabiliyor. Servislet, markaları dijitale taşımanın yanı sıra, servislet.com özelinde inşa etmiş olduğu pazaryeri aracılığıyla da ürün ve hizmet satıcılarının çevrimiçi görünürlüğünü geniş kitlelere yayıyor. Araç sahipleri, servislet.com aracılığıyla ve markaların kendi web siteleri üzerinden ürün ve hizmetlere rahatlıkla ulaşabiliyorlar.

Michelin ve Euromaster’ın bayilerini ve online satışlarını koordine ederek, dikey entegrasyon altyapısını sağlayan Servislet, son olarak, Hankook, Kormoran ve Total markalarını da bünyesine kattı. Şu an tüm Türkiye genelinde 650 Keiretsu Forum Türkiye’den Servislet’e 5 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırımservis noktası ile çalışan Servislet’te yıl sonu hedefi ise bu sayıyı 1000’e çıkartmak. Servislet ayrıca, ilk defa bir e-ticaret sitesinde, randevu modülünü entegre ederek hem araç sahibine kolaylık sağlaması, hem de servis noktalarının randevu ve satış süreçlerini kolaylaştırması ile de dikkat çekti.

Servislet, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarının yatırımıyla, büyüme yolculuğunu daha da hızlandırmayı ve sektöre yenilikler sunmaya devam etmeyi hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77