• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Lassa 11 İlde Tarımsal Alanları Ziyaret Edecek

Lassa 11 İlde Tarımsal Alanları Ziyaret Edecek
Brisa’nın ‘Sürdürülebilirliği hayatın her alanında uygulanması’ vizyonuyla yola çıkan markası Lassa, 18 Mayıs tarihine kadar 11 ilde tarımsal alanları ziyaret edecek.

Lassa’nın, ‘Tarım Sağlamsa, Gelecek Sağlam’ projesinin kapsamı her yıl biraz daha genişliyor. İlk adımında çiftçilere yolda sürüş güvenliğiyle ilgili bilgilendirme ve uygulamalar ile başlayan proje 2015 yılında ‘İyi Tarım Uygulamaları’na yönelik danışmanlıkla zenginleşti.

Lassa, ‘Tarım Sağlamsa, Gelecek Sağlam’ projesini bu yıl 11 ilde sürdürüyor. Lassa ekibi içerisinde yer alan ziraat mühendisleri eşliğinde tarımsal alanlar gezilerek ‘İyi Tarım Uygulamaları’na yönelik eğitimler verildi. Projenin her durağında çiftçilere, bölgelerinde yetişen ürün çeşitlerine uygun olarak, tarımda verimlilik uygulamaları ve tarım ekonomisi hakkında bilgi ve danışmanlık hizmeti verildi. Ayrıca traktör römorklarına yoldaki görünürlüğünü arttırmak amacıyla reflektör montajı gerçekleştirildi.

Bu projenin Brisa’nın ‘Yolculuğunuzun geleceğini tasarlıyoruz’ vizyonu doğrultusunda yürütüldüğünü ifade eden Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, “Sürdürülebilirlik kavramını her alanda ele alıyoruz ve tüm paydaşlarımıza değer üretmeye odaklanıyoruz. Tarımla uğraşan çiftçilerimizin güvenliği ve refahı hem bizim için hem de ülkemiz için büyük önem taşıyor. Sektörümüzün öncü markalarına sahip bir şirket olarak özellikle trafik güvenliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla pek çok proje yürütüyoruz. Tarım araçları için ışıksız römorkların yol açacağı kazaları önlemek için bugüne kadar Lassa markamızla 10.740 reflektör montajı yaptık. Bu sene de devam ediyoruz. Çiftçilerimiz bu konuda tedbirli olurlarsa, kazaların önlenebileceğini biliyoruz… Markamızla öncelikle tarım araçlarında trafik emniyeti için başlattığımız projemizi tarımsal sürdürülebilirliği de içerecek şekilde iyi tarım uygulamaları ile her sene zenginleştiriyoruz. Bu kapsamda geçen sene 5.425 saat bilgi ve danışmanlık hizmeti verdik. Amacımız; çiftçilerimizin sorunlarını dinleyebilmek, ilgili uzmanlarla yanıt bulabilmek ve çiftçilerimize doğru bilgi sağlayarak kaynaklarını daha verimli kullanmaları konusunda yol göstermek. Ülkemizin dört bir yanında çiftçilerimize danışmanlık sağlayarak çevresel, toplumsal ve ekonomik alandaki katkımızı artırmaya odaklanıyoruz” dedi.

Lassa, tarımda verimliği artırmak için tarım lastiklerinin kullanım amacına uygunluğu, sağlamlığı ve kalitesinin önemli olduğundan hareketle, çiftçilere en uygun ürün ve hizmetleri tasarlayarak, ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek için çalışmalarını yürütüyor.

Lassa 11 İlde Tarımsal Alanları Ziyaret Edecek

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77