• BIST 9524.59
  • Altın 2490.88
  • Dolar 32.5438
  • Euro 34.7228
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Lassa Cenevre Fuarı’nda Greenways’i Tanıttı

Lassa Cenevre Fuarı’nda Greenways’i Tanıttı
Lassa, 5-15 Mart 2015 tarihleri arasında 85’inci Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk çevre dostu lastiği olan Greenways’i tanıttı.

Yedi yıldan bu yana Cenevre Otomobil Fuarı’na katılan Lassa; kamyonet, minibüs ve genel kullanımlı araçlara yönelik yaz ve kış lastiklerini, performans lastiklerini ve 4x4 lastiklerini sergiledi. Lassa, 85’inci Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk çevre dostu lastiği olan Greenways’i tanıttı. Lassa Greenways; emniyet, performans ve dayanıklılıktan ödün vermeden yakıt verimliliğini arttırmak ve emisyonları azaltmak üzere özel olarak tasarlanmış çevreci bir ürün olmasıyla dikkat çekiyor.

Lassa standının ziyaretçileri, üst sınıf otomobiller ve tuning araçları için spor ve prestij segmentinde popüler bir seçenek olan ve son derece yüksek performans sunan Phenoma; üstün yol performansıyla asfalt üzerinde sessiz bir sürüş sağlayan, sportif tasarıma sahip Competus H/P; her türlü yol koşulunda üstün performans sağlamak üzere tasarlanan Impetus REVO 2+; sürücüleri olumsuz kış koşullarının zorluklarından koruyan Lassa Snoways kış lastiği ailesinin son üyesi Snoways 3 gibi çeşitli segmentlerdeki Lassa lastiklerini inceleme fırsatına sahip oldu.

Lassa Uluslararası Satış ve Pazarlama Yöneticisi Halit Şensoy konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yıl bir kez daha Cenevre Otomobil Fuarı’na katılarak çok sayıda uluslararası firma ve ziyaretçiyle ve ayrıca Avrupa ve İsviçre'deki iş ortaklarımızla bir araya gelmenin heyecanını yaşadık. Heyecanımızın bir diğer sebebi de, tek damla yakıt kullanmadan, sadece güneş enerjisiyle dünya turu atmak üzere yola çıkan Solar Impulse'ın Türkiye’de de Brisa ile bir Resmi Ortaklık sözleşmesi imzalamış olması” dedi.

Şensoy, “Yenilenebilir enerji kaynaklarının ve temiz teknolojilerin neleri başarabileceğini göstermek üzere tasarlanan ve sadece güneş enerjisiyle hem gündüz hem de gece hiç durmadan yol alabilen tek uçak olan Solar Impulse, bu sene fuarın ilgi odağı oldu. Şirketimizin sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçirdiği bu sponsorluk haberini sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77