• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Manchester United'ın 20’nci Lig Kupası DHL ile İstanbul'da

Manchester United'ın 20’nci Lig Kupası DHL ile İstanbul'da
Manchester United ve DHL, dünya turu kapsamında, Barclays Premier Lig şampiyonluk kupasını 24 Mart tarihinde İstanbullu futbolseverler ile buluşturdu.

Manchester United ve DHL, dünya turu kapsamında, Barclays Premier Lig şampiyonluk kupasını 24 Mart tarihinde İstanbullu futbolseverler ile buluşturdu.


Manchester United’ın resmi lojistik iş ortağı ve DHL, futbol efsanelerini dünya çapında hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2 sene önce Manchester United’ın 19’uncu Premier Lig Kupası kazanması şerefine İstanbul’a ilk kez gelen tur, bu yıl Manchester United’ın 20’inci kez kazanarak rekor kırdığı kupa şerefine, kapsamı genişletilerek düzenlendi.

İngiltere’de Manchester United Müzesi’nde sergilenen kulüp kupaları ve kulüp tarihinin en önemli anlarına ilişkin eserler, Manchester United’ın resmi lojistik iş ortağı DHL tarafından İstanbul’a getirildi. Manchester United’ın efsanevi arka saha oyuncusu Denis Irwin’in de eşlik ettiği tur kapsamında gezici müzeyi ziyaret eden futbolseverler, Irwin ile de buluşma fırsatı yakaladı.

Denis Irwin, “DHL tarafından tüm dünyaya sunulan United Trophy Tour, Manchester United’ın 20’nci Premier Lig Şampiyonluğunu kutlamak için çok güzel bir fırsat oluşturuyor. Bu unvanın kazanılması çok büyük bir başarı. İstanbul’da olmaktan ve dünya genelindeki dokuz milyon taraftarımızın bir bölümü ile bu başarıyı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Futbol tarihinin önemli eserlerini Türk futbolseverlerle buluşturmanın sevincini yaşadıklarını belirten DHL Express Türkiye CEO’su Markus Reckling, “DHL’in dünyanın en başarılı spor kulüplerinden biri için yaptığı taşımacılığı gözler önüne sermemizi sağlayan bu fırsatı yakalamış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. DHL olarak, Manchester United’ın her yıl sahada sergilediği mükemmeliyete adanmışlığı paylaşıyor ve kulübün spordaki başarısını Türkiye’deki taraftar, müşteri ve çalışanlarımız ile paylaşmanın onurunu duyuyoruz” diye konuştu.

DHL, önümüzdeki aylarda Premier Lig şampiyonluk kupasını dünyanın dört bir yanında 25 ülkedeki 31 noktaya taşıyacak.


24 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77