• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Mercedes-Benz Türk A Mili Futbol Takımını Yalnız Bırakmadı

Mercedes-Benz Türk A Mili Futbol Takımını Yalnız Bırakmadı
Mercedes-Benz Türk, 19 yıldır kesintisiz desteklediği A Milli Futbol Takımı’nı EURO 2016 eleme maçında da yalnız bırakmadı.

Mercedes-Benz Türk, A Milli Futbol Takımı’nı Hollanda’da gerçekleşen EURO 2016 eleme maçında da yalnız bırakmadı ve Hollanda -Türkiye karşılaşmasına 30 kişilik bir otobüs müşteri grubu ile katıldı. Amsterdam ArenA’da oynanan Hollanda – Türkiye karşılaşmasına 30 kişilik bir otobüs müşteri grubu ile katılan Mercedes-Benz Türk, A Milli Futbol Takımı’nı 1996 yılından bu yana kesintisiz destekliyor.

Mercedes-Benz Türk A Mili Futbol Takımını Yalnız BırakmadıGeçtiğimiz yıl Türkiye Futbol Federasyonu ile sözleşmesini 2018 sonuna kadar uzatan Mercedes-Benz Türk, özel tasarlanan Milli Takım otobüsünün yanı sıra, otomobil ve hafif ticari araçlardan oluşan dev bir Mercedes-Benz filosunu da Türkiye Futbol Federasyonu’nun hizmetine sunuyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun kullanımına sunulan 25 adet B-Serisi, 38 adet C-Serisi, 4 adet E-Serisi, 2 adet GL-Serisi, 3 adet S-Serisi, 7 adet Vito, 3 adet Sprinter ve 3 adet Travego ile filodaki araç sayısı 85’e çıktı.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım maç sonrasında,  ”Mercedes-Benz Türk olarak gelenek, bağlılık ve sürdürülebilirliğe önem veriyoruz ve Türkiye Futbol Federasyonu ile 19 yıldır aralıksız devam eden sponsorluğumuzu ve işbirliğimizi de bu bağlılığın bir sembolü olarak görüyoruz” açıklamasını yaptı.

Tarım, “Mercedes-Benz Türk olarak milli takımımızın yanında olmaktan çok mutluyuz. Bu gururu ve mutluluğu bizler için çok değerli olan otobüs müşterilerimize de yaşatmak için büyük bir ekip olarak milli takımımızın maçını izlemeye gittik. Önümüzdeki maçlarda takımımıza başarılar diliyoruz “ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77