• BIST 10319.96
  • Altın 2466.629
  • Dolar 32.217
  • Euro 35.1114
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Michelin Kalitesi Tek Tuşla Sürücülerin Hizmetinde

Michelin Kalitesi Tek Tuşla Sürücülerin Hizmetinde
Michelin, mobil sitesi ile sürücülerin lastik ve bayileriyle ilgili bilgilere daha kısa zamanda ulaşmalarını sağlayarak hayatlarını kolaylaştırıyor.

Michelin, mobil sitesi ile sürücülerin lastik ve bayileriyle ilgili bilgilere daha kısa zamanda ulaşmalarını sağlayarak hayatlarını kolaylaştırıyor.


Kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmak için dijital alandaki faaliyetlerini yoğunlaştıran Michelin, Türkiye’deki resmi web sitesinin mobil versiyonunu devreye sokuyor. Michelin kalitesine ve ürünlerine her an ulaşabilme kolaylığı sunan mobil site, sürücülerle Michelin arasındaki zaman ve mekan sınırlamasını kaldırıyor.

Resmi web sitesinin mobil versiyonuyla lastik sektöründe bir ilki gerçekleştiren Michelin, mobil sitesi ile sürücülere cep telefonları kadar yakınlaşıyor. Resmi web sitenin kompakt versiyonu olan ‘mobil site’ ile sürücüler, zaman ve mekân sınırlaması olmaksızın istedikleri her an Michelin bayilerine, ürün fiyatlarına ve araçlarına uygun lastik bilgisine ulaşabiliyor.

michelin.com.tr resmi web sitesinde en popüler butonlar olan ‘bayi bulucu’, ‘lastik bulucu’ ve öğren-paylaş’ın yer aldığı mobil site, kullanıcı dostu ve fonksiyonel özellikleriyle öne çıkıyor. ‘Bayi bulucu’ uygulaması ile kullanıcı, bulunduğu noktaya en yakın bayiinin adresini öğrenilebiliyor. Kullanıcı dilerse; cihazının navigasyon özelliğini aktif hale getirerek kendisine en yakın noktadan en uzak olana doğru sıralanmış şekilde de bayi adreslerine ulaşabiliyor.

‘Lastik seçici’ uygulaması ise; kullanıcıları araçları için en uygun ve kullanışlı lastiğin hangisi olduğu hakkında bilgilendiriyor. Sürücüler akıllı telefonlarından sadece birkaç saniyede araçlarının veya aradıkları lastiğin ebatlarını girerek beklentilerini en üst seviyede karşılayacak lastiği öğrenebiliyor.


7 Nisan 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77