• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

Michelin Perakende Zinciri Euromaster İle Hizmette Çıtayı Yükseltti

Michelin Perakende Zinciri Euromaster İle Hizmette Çıtayı Yükseltti
Michelin, tüketicilere daha fazla hizmet ve ürün çeşitliliği sunacağı yeni yapılanması ile uzman lastik bayi ağında değişime imza atıyor.

Michelin, tüketicilere daha fazla hizmet ve ürün çeşitliliği sunacağı yeni yapılanması ile uzman lastik bayi ağında değişime imza atıyor. 17 ülkede 2 bini aşkın noktada faaliyet gösteren ve lastik hizmetlerinde Avrupa lideri olan perakende zinciri Euromaster ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde Michelin, 2013 yılı sonuna kadar 300 bayisini Euromaster franchise çatısı altında toplayacak. Michelin Türkiye de, uzman lastik bayilerini Euromaster çatısı altında toplamak için düğmeye bastı. Michelin-Euromaster işbirliği özellikle gelişen ekonomisi ve dinamik pazar koşulları ile binek otomobil lastiklerinde Avrupa’nın 6’ncı büyük pazarı ve ağır vasıta lastikleri pazarında ise Avrupa’nın bir numaralı ülkesi olan Türkiye’nin öncü ve kilit rolüne işaret ediyor. 


Michelin, yüzde 100 iştiraki olan ve lastik hizmetleri ve hafif araç bakımı konusunda uzman Euromaster ile Türk sürücülere ve tüketicilerine daha iyi satın alma deneyimi ve servis kalitesi sunmayı hem de müşteri memnuniyetinde sektörde çıtayı bir adım yukarı taşımayı hedefliyor.

Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani, Euromaster ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin sektörde hizmet kalitesinin artırılmasında önemli bir rol oynayacağını söyledi.


Euromaster’ın Avrupa’nın bir numaralı lastik servis ağı olduğunu belirten Euromaster Türkiye Genel Müdürü Eric Saignol,  uromaster’ın İspanya, Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Polonya, Fransa, Kuzey Avrupa ülkeleri ve Romanya’dan sonra Türkiye’nin franchise sistemine girdiğini ifade ederek, “Avrupa’da 17 ülkede, kendine ait veya franchise 2000’den fazla servis noktasında hizmet veren geniş bir ağ. Euromaster’ın bu alandaki bilgi birikimi ve tecrübesi Türkiye pazarına çok şey katacak. Özellikle yeniden yapılanan bayilerimizde lastik hizmetlerinin yanısıra hafif araç bakımı hizmetlerinde de iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyoruz” dedi.


Euromaster Türkiye Genel Müdürü Eric Saignol ise franchise sistemine katılan Michelin bayilerine özel çalışma, satış metodları ve cazip servis konseptleri anlamında büyük katkı sağlayacaklarını belirtti.

Hedef 2 yılda 300 franchise servis noktasına ulaşmak

Euromaster’ın faaliyet gösterdiği pazarlarda tüm ürün gruplarında (binek, kamyonet, ağır vasıta, tarım, iş makinası) müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini doğru analiz ettiğini ve uyguladığını ifade eden Euromaster Türkiye Genel Müdürü Eric Saignol, “2012 Mart ayında Euromaster Türkiye pazarına 3 pilot franchise servis noktası ile girdi. Bu yılsonuna kadar 200, 2013 yılı sonuna kadar da 300 noktaya ulaşmayı öngörüyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77