• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Michelin X Works Lastik Serisini Tanıttı

Michelin X Works Lastik Serisini Tanıttı
Michelin, tüm şantiye koşullarında verimliliği sağlayan X Works lastik serisini hem orijinal ekipman hem de yedek parça pazarında görücüye çıkardı.

Michelin, ağır vasıta segmenti için geliştirdiği 315/80 R Z (ön aks ) , D (çeker aks) ve 385/65 R T (treyler) kullanıcılara en yüksek verimliliği sunacak. Michelin’in inşaat sektörü özelinde piyasaya sürdüğü X Works serisi, ağır vasıta araçlar için sağlamlık ve dayanıklılık sunuyor. İnşaat sektöründeki kullanıcılara, 315/80 R ve 385/65 R olmak üzere iki ebatta mümkün olan en iyi verimlilik çözümünü sunuyor.

Yeni Michelin X Works , X Works HD ve X Force lastikleri asfalt yollar, inşaat sahaları ve taş ocakları olmak üzere 3 alanda kullanılabiliyor. X Works HD ve X Force lastikleri kullanıcılara “Hasar Garantisi” de sunuluyor.

Yeni Michelin X Works serisi, Z (ön aks), D (çeker aks) ve T (treyler) lastiklerine özel en gelişmiş Michelin teknolojilerine sahip. X Works lastikleri işletmeleri asfalt ağırlıklı koşullarda daha fazla kilometre, Michelin X Works HD lastikleri inşaat sahalarında verimlilik ve sağlamlık, Michelin X Force lastikleri de taş ocağı ve maden sahası gibi sert yüzeylerde dayanıklılık ve çekiş gücü ile buluşturuyor.

Michelin yeni teknolojilerle birçok farklılığa imza atıyor

Michelin, ağır vasıta lastiği segmentinde geliştirdiği yeni teknolojilerle birçok farklılığa imza atıyor. X Works serisindeki Carbion materyali sayesinde lastiğin kilometre performansı artıyor. Z şeklindeki özel kanallar sayesinde karla kaplı yollardaki sürüş ve yol tutuşu performansı yükseliyor. Powercoil teknolojisi ile de yeni nesil karkas kablolalarından oluşan lastikler daha hafif olmaları sayesinde daha dayanıklı ve düşük yuvarlanma direncine sahip oluyor.

Yeni Michelin X Works HD ve X Force lastikleri “Hasar Garantisi” sağlayarak kullanıcılara önemli bir avantaj sağlıyor. Kullanıcılar kaza sebebiyle lastikte hasar meydana gelmesi durumunda, bir sonraki X Works satın alımında ticari indirimden yararlanıyor. Ücretsiz “Hasar Garantisi” servisinden agirvasita.michelin.com.tr web sitesi üzerinden MyAccount sistemi ile çevrimiçi olarak faydalanılabiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77