• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Nilüfer Turizm Otobüs Filosunu FiloTürk İle İzleyecek

Nilüfer Turizm Otobüs Filosunu FiloTürk İle İzleyecek
Nilüfer Turizm, otobüs filosu için FiloTürk’ten araç takip ve filo yönetimi hizmeti almaya başladı.

Nilüfer Turizm, otobüs filosu için FiloTürk’ten araç takip ve filo yönetimi hizmeti almaya başladı. FiloTürk ile yaptığı işbirliği sayesinde Nilüfer Turizm, seyahat güvenliği ve konforun artırılması yanında tasarruf sağlamayı hedefliyor.


FiloTürk tarafından sağlanan üstün özellikli yol bilgisayar sistemi sayesinde araçlarının 7/24 takibini yapabilen Nilüfer Turizm, aynı zamanda tüm araçların konumu, ihlal ve bakım durumları, araçlarının rölantide çalışma süreleri, yakıt ve devir bilgileri gibi etkin bilgilere anında ulaşabiliyor.

FiloTürk’un sunduğu Sefer Takip ve Kontrol Sistemi ile Nilüfer Turizm, durak ve mola lokasyonlarına zamanında varışların kontrolünü gerçekleştirilecek, aynı zamanda konforlu seyahat kontrolü de sağlayacak. FiloTürk tarafından sunulan hizmetle yolcu yakınları da otobüsün anlık lokasyonu, tahmini varış süreleri ile ilgili bilgilendirilebilecek.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mobiliz AŞ. Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu, “Nilüfer Turizm ile yaptığımız bu işbirliğinden çok memnunuz. Kendi alanında Türkiye’nin en büyük gruplarından biri olan Nilüfer Turizm’e araç takip ve filo yönetim sistemi konusunda entegre çözümler sunuyoruz” dedi.

Nilüfer Turizm’in, FiloTürk’ün araç takip sistemi sayesinde araçları ile ilgili önemli verilere ulaşabildiğini vurgulayan Masaracıoğlu, “Nilüfer Turizm, sunduğumuz sistem sayesinde, hız sınırlarını tanımlayabiliyor ve sürüş performansı takibi ile karayolu seyahatlerinde yol-yolcu güvenliği sunuyor. Teknolojinin sağladığı kolaylıklarla, yolcuların güven içerisinde konforlu bir şekilde seyahat etmesini ve yolcu yakınlarının seyahat hakkında bilgilendirilerek huzurlu bir şekilde beklemelerini sağlıyor. Ayrıca şirketin işletme giderlerini de kontrol altına alarak, yakıt giderlerinden büyük tasarruf imkanı sunuyor” diye konuştu.



4 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77