• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

ODD Satış ve İletişim Ödülleri Sahiplerini Bulacak

ODD Satış ve İletişim Ödülleri Sahiplerini Bulacak
Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek için dördüncü kez düzenleyeceği ODD Gladyatörleri, 2013’de toplam 17 dalda ödüller sahiplerini bulacak.

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek için dördüncü kez düzenleyeceği ODD Gladyatörleri, 2013’de toplam 17 dalda ödüller sahiplerini bulacak.


Ödüllerin seçiminde ilk aşama olan halk oylaması web sitesi üzerinden 1 Ekim tarihinde başladı. Kategorilere başvurular ve halk oylaması 31 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecek. 6 Ocak Pazartesi gecesi gerçekleşecek olan finalde ise jüri, her kategoride en iyi 5 aday arasından ödül kazanan markaları canlı olarak belirleyecek.

Satış Ödülleri kategorisinde, ‘En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası’, ‘En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası’, ‘En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli’, ‘En Çok Satılan Otomobil Modeli’, ‘En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası’, ‘En Çok Satılan Otomobil Markası’ ve ‘En Çok Satılan Marka (Otomobil Hafif Ticari Araç)’ belirlenecek.

İletişim Ödülleri kategorisinde ise ‘Yılın TV Uygulaması’, ‘Yılın Gazete Uygulaması’, ‘Yılın Radyo Uygulaması’, ‘Yılın Dergi Uygulaması’, ‘Yılın Dijital Uygulaması’, ‘Yılın Outdoor Uygulaması’, ‘Yılın Basın Lansmanı’, ‘Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi’, ‘Yılın PR/Etkinlik Uygulaması’ ve  ‘Yılın Entegre İletişim Kampanyası’ seçilecek.

 ‘Satış Ödülleri’ kategorisinde birinciler, ODD veri tabanına işlenen yıllık satış adetlerine göre belirlenecek. Ödül kazanan firmalar, ODD tarafından onaylanan logoların kullanım hakkına da bir yıllığına sahip olacaklar. ‘Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi’, ‘Yılın PR/Etkinlik Uygulaması’, ‘Yılın Entegre İletişim Kampanyası’ ve ‘Yılın Basın Lansmanı’ kategorileri halk oylaması dışında değerlendirilecek. ‘Yılın Basın Lansmanı’ ödülünü ise otomotiv basınının değerli temsilcileri belirleyecek.

Türk otomotiv sektörünün aktörlerini bir araya getiren ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2013 Gladyatörlerinin bu yılki destekçileri arasında Bridgestone, Lassa, Castrol, Mapfre Genel Sigorta, Turkcell, BASF-The Chemical company, Gefco ve Koç Finans bulunuyor.

ODD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, ODD Gladyatörleri’nin otomotiv sektörü tarafından beğenilen ve sabırsızlıkla beklenen bir organizasyon olduğunu belirterek, bu yılki ödül gecesi hakkında şu bilgileri verdi: “Hepimiz, sektörün ve markaların satış performanslarını öğrenmek için nefeslerimizi tutuyoruz. Aynı zamanda bir yıllık zorlu bir maratonun finali olan, iyisiyle kötüsüyle emeklerimizin masaya yatırıldığı, daha başarılı olanların taçlandırıldığı bu akşamda, bir sonraki yıl için ise, yeni bir maraton başlayacak. Bundan 4 yıl önce bir hayalin fikre dönüşmesiyle tasarlanan yarışmamız, bugün tüm sektör tarafından beğenilen ve sabırsızlıkla beklenilen bir organizasyon haline geldi.”

ODD Gladyatörlerinde ilgi, heyecan ve rekabetin her geçen yıl artmasındaki en önemli unsurun, halk oylaması ile otomotiv sektörü meraklılarını da seçim sürecine dahil etmeleri olduğunu vurgulayan Bayraktar, “Geçen yıl markalarımızın iletişim çalışmaları yaklaşık 55 bin oy almıştı. Bu yıl katılımın daha da artmasını bekliyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Bu yolla otomotiv sektörünün büyüme hedeflerine katkı sağlamaktan dolayı da mutluluk duyuyoruz. 2013 Gladyatörlerinin bu yılki destekçileri arasında yer alan Bridgestone’a, Lassa’ya, Castrol’e, Mapfre Genel Sigorta’ya, Turkcell’e, BASF-The Chemical Company’ye, Gefco ve Koç Finans’a teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasını yaptı.

ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce ise, “Katılımcılar geçtiğimiz yıl olduğu gibi www.oddgladyator.com sitesi üzerinden oy kullanabilecek ve değişimleri anlık olarak takip edebilecekler. Sitede yer alan aday çalışmalar arasından halk oylaması gerçekleştirilecek. 31 Aralık 2013 tarihinde sona erecek halk oylamasının ardından her kategoride finale 5 çalışma kalacak. Halk oylamasına açık olmayan kategorilerde ise jüri, başvuruların hepsini değerlendirecek. Bu yıl da jüri üyelerimiz, ödül töreninden bir hafta önce finale kalan çalışmaları inceleyecek ve oylama, ödül gecesinde keypad aracılığıyla canlı olarak gerçekleşecek” diye konuştu.

1 Ekim 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77