• BIST 9476.65
  • Altın 2505.594
  • Dolar 32.5977
  • Euro 34.7878
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Opet Bir Kez Daha ‘Türkiye’nin Süpermarkası’ Seçildi

Opet Bir Kez Daha ‘Türkiye’nin Süpermarkası’ Seçildi
Marka yönetimi ve pazarlaması konusunda bağımsız bir otorite olan ‘Superbrands’ tarafından düzenlenen ‘Türkiye'nin Süper Markaları’ listesine giren tek akaryakıt şirketi Opet, ikinci kez ‘Süper Marka’ seçildi.

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Superbrands;  iş ve iletişim dünyasından seçkin isimlerden oluşan Türkiye Seçici Kurul üyeleri ve The Nielsen Company’nin yaptığı araştırma sonucunda 43 marka, ‘2014 Türkiye Süpermarkaları’ olmaya hak kazandı. Bu markalar arasında yer alan Opet, “Türkiye'nin Süper Markaları" listesine giren tek akaryakıt şirketi oldu. Türkiye’de on yıldır yapılan araştırmada Opet, ikinci kez aynı unvanı aldı.

Superbrands tarafından, 15 Eylül tarihinde Grand Hyatt İstanbul Hotel’de gerçekleştirilen ödül töreni ile Türkiye’nin Süpermarkaları’na ödülleri verildi. Ödül töreninde sahne alan Ali Poyrazoğlu, marka olmanın önemini vurgulayan renkli sunumuyla geceye renk kattı. Poyrazoğlu, Superbrands seçilen markalara ödüllerini tek tek takdim ederken Opet adına ödülü Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Güler aldı. Poyrazoğlu, “Ben de bir Opet müşterisiyim. Güler yüzlü ve uygar personelinin dışında Türkiye’de pek dikkat edilmeyen bir konuya özen göstererek fark yarattıkları için OPET’i tercih ediyorum. Temiz tuvaletleri ile Türkiye’nin örnek ve tercih edilen markası. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Opet Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Güler ise, “Müşteri memnuniyeti konusunda 9 yıldır liderliğini sürdüren OPET, aynı zamanda sosyal sorumluluk anlayışı ile sektörün fark yaratan markası. ‘Lovemark- aşkla bağlanılan marka’, ‘en beğenilen’, ‘en sevilen’, ‘en konuşulan marka’ gibi unvanlarımızın yanına ‘Süpermarka’yı bir kez daha eklemenin gururunu yaşıyoruz. Tüm bu ödüller müşterilerimize daha da iyi hizmet sunmak ve kendi çizgimizi daha da yukarıya taşımak anlamında bizlere yeni sorumluluklar yüklüyor. OPET olarak Kusursuza Yolculuğumuza devam edeceğiz” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77