• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Otokar İzmir Caddelerinde Ulaşım Konforunu Artırıyor

Otokar İzmir Caddelerinde Ulaşım Konforunu Artırıyor
Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da büyük beğeni toplayan Otokar, son teslimatını Ege'nin incisi İzmir'e gerçekleştirdi. ESHOT'a gerçekleştirilen 52 adetlik teslimat ile İzmir caddelerindeki Otokar araç sayısı 400’e yaklaştı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, teslimatta hız kesmiyor. Türkiye'nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filolarını yenilikçi ve çevre dostu araçlarıyla güçlendiren Otokar, yeni teslimatını ESHOT'a yaptı. Yenilikçi otobüsleriyle dünyanın 50'den fazla ülkesinde milyonlarca yolcuya konforlu ve güvenli seyahat imkânı sunan Otokar, 10 adet Sultan City, 15 Adet Doruk LE, 17 adet Kent LF ve 10 adet Kent Körüklü otobüs teslimatını törenle gerçekleştirdi.

Düzenlenen teslimat törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda,Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey ve Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç'ün yanı sıra İzmir halkı katıldı.

Törende yaptığı konuşmada, pandemi ile birlikte şehirlerde toplu taşıma kapasitesini artırmanın giderek önem kazandığını belirten Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT'un bu zor dönemde şehir içi ulaşımda önemli bir yatırım kararı alarak halk sağlığını korumak için büyük bir adım attığını söyledi. 

Türkiye'nin ve Ege'nin incisi İzmir'in gerçekleştirdiği bu atılımla ülkemizde örnek olduğunu belirten Serdar Görgüç şöyle konuştu; "İzmir caddelerinde hizmet veren otobüslerimize yenilerini eklemek ve bir kez daha bu güzel şehre hizmet etmek, bir İzmirli olarak bana ayrıca gurur veriyor. Bu tören ile kullanıma sunulacak farklı yolcu taşıma kapasitelerine sahip otobüslerimiz, ülkemizin yanı sıra Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin büyükşehirlerinde başarıyla hizmet veriyor. Tamamı Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve geliştirilen otobüslerimizin, çevre duyarlılığı, engelli yolcu taşımacılığına uygun yapısı, konforu ve ferah iç tasarımı ile İzmir halkının bir kez daha beğenisini kazanacağından eminiz. Ayrıca otobüslerimizin düşük işletme giderleri ve düşük yakıt tüketimi ile de İzmir Büyükşehir belediyesi ve ESHOT’un tüm beklentileri karşılayacağına inanıyoruz. İzmir'in modern yüzüne yakışacak Otokar otobüslerin İzmir halkına hayırlı olmasını dilerim."  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77