• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Pegasus Kampüs Klinik’i Hizmete Açtı

Pegasus Kampüs Klinik’i Hizmete Açtı
Pegasus Hava Yolları, Türkiye’de ‘Kurumsal Sağlık Yönetimi’nin ilk uygulaması olan Kampüs Klinik’i hizmete açtı.

Kampüs Klinik hizmeti kapsamında özel bir hastane ile işbirliği yapan Pegasus, tüm çalışanlarının ve ailelerinin sağlığını güvence altına alıyor.


Pegasus’un, merkez ofisinde kurulan Kampüs Klinik’te muayeneden ilaç yazdırmaya, kan alma ünitesinden hasta müşahede alanına kadar birçok sağlık hizmeti ücretsiz olarak sunuluyor. Yeni Kampüs Klinik hizmetinin, iş yeri hekimine ilaç yazdıran çalışanların ilaçlarını klinikten temin edebilme, muayene bulgularına bağlı olarak hekim tarafından istenen laboratuvar tahlillerinin hastaneye gönderilmesi ve çalışanların Kampüs Klinik’ten hastaneye sevk edilmesi halinde ücretsiz muayene olabilme gibi pek çok fırsatı bulunuyor. Pegasus çalışanlarının aileleri de, Kampüs Klinik çerçevesinde sunulan tüm hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. 

Kampüs Klinik’te gelecek dönemde; obezite ve sigarayla mücadele, kronik hastalık takibi ve hastalık yönetimi, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun verimli kullanılması benzeri sağlıkla ilgili konferansların da düzenlenmesi planlanıyor. 

Pegasus İnsan Kaynakları Direktörü Didem Egeli yeni Kampüs Klinik hizmetiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Filomuzu ve uçuş ağımız hiç durmadan genişletirken, Pegasus ailemize de her geçen gün yeni üyeler katılıyor. Pegasus Aile Bireylerimizin işlerini severek yapmaları ve kurumlarına gönülden bağlı çalışmaları Pegasus’a hızı kesilmeyen bir başarı getiriyor. Pegasus İnsan Kaynakları Departmanı olarak bu bilinçle çalışıyor, Aile Bireylerimizin ihtiyaç duydukları hizmetlere daha kolay erişebilmeleri ve işte geçirdikleri süreyi daha konforlu hale getirebilmeleri için yeni çalışmalara imza atıyoruz” dedi.

Egeli sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayata geçirdiğimiz yeniliklerin başında yer alan Kampüs Klinik, Aile Bireylerimizin ihtiyaç duydukları zamanlarda uzman doktorlar eşliğinde muayeneyi mümkün kılarak çalışma hayatlarını daha kaliteli ve verimli geçirmelerine yardımcı olacak bir hizmet. Böylece hem Pegasus Aile Bireyleri hem de onların değerli aileleri bu sistemden yararlanarak VIP sağlık hizmeti almış olacaklar. Türkiye’de ‘Kurumsal Sağlık Hizmeti Yönetimi’nin ilk örneğini hayata geçiriyor olmaktan da ayrıca gururlu ve mutluyuz.” 


24 Şubat 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77