• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 19 °C

Pirelli ST:01 Base İle Uzun Yol Taşımacılığın Tüm İhtiyaçlarına Cevap Verecek

Pirelli ST:01 Base İle Uzun Yol Taşımacılığın Tüm İhtiyaçlarına Cevap Verecek
Pirelli, orta ve uzun yol taşımacılığı için özel olarak üretilen ve Pirelli’nin treyler ve semi-treyler lastik sersini daha da genişleten yeni ST:01 Base serisini piyasaya sürüyor.

Pirelli, orta ve uzun yol taşımacılığı için özel olarak üretilen ve Pirelli’nin treyler ve semi-treyler lastik sersini daha da genişleten yeni ST:01 Base serisini piyasaya sürüyor.


ST:01 Base’in kalite standartları, uzun kilometre ömrü ve kaplanabilirlik özellikleri geliştirilmiş olup; işletme ve taşıma maliyetleri de göz önüne alınarak tüm kullanım ömrü boyunca, düşük dönme direnci sayesinde yakıt tasarrufu sağlayacak şekilde tasarlandı. Yeni Pirelli ST:01 Base, 01 serisi lastiklerin karakteristik özelliklerini taşıyor. Yenilikçi profili, yapısal özellikleri (Pirelli patentli çift katlı taban karışımı, hexagonal (topuk yapısı) ve düşük dönme direnci sağlayan materyalleri sayesinde yeni ST:01 Base enerji ve yakıt ekonomisi sağlar. Bünyesinde çevreye zararlı aromatik yağlar bulundurmayan ST:01Base de diğer 01 serisi lastikler gibi çevre dostu.

ST:01 Base’nın bileşenleri ve yapısı, kullanım ömrü boyunca minumun aşınma ve her türlü yol koşulunda mükemmel güvenlik ve performans için tasarlandı.  Yeni ST:01 Base’in özellikle bölgesel ve uzun yol (otoyol) kullanımları için ideal.

Pirelli’nin treyler ve semi treyler serisinin diğer üyeleri olan ST:01 Neverending ve Formula Trailer ise, güvenliğin yanı sıra, işletme maliyetlerini düşürürken, enerji tasarrufu, uzun kullanım ömrü, kaplanabilirlik, azaltılmış ses ve yenilikçi malzemelerin kullanımı ile çevreye daha duyarlı özelliklerini koruyor. ST:01 Neverending, Avrupa lastik etiketleme uygulamasında ıslak zeminde fren mesafesi ve düşük dönme direnci ile ‘AA’ derecesi alan ilk lastiktir ve kaplanabilirlik özelliği ile Pirelli’nin treyler ve semi treyler lastikleri arasında en iyilerinden biridir. Formula Trailer ise lastik desenindeki zikzaklar ve boylamasına kanallar ile ıslak zeminde üstün yol tutuş ve frenleme sağlıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77