• BIST 9774.8
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Posta İdaresi’nden Yeni Atılımlar

Posta  İdaresi’nden Yeni Atılımlar
İstanbul Anadolu Yakası PTT Başmüdürlüğü bünyesindeki 150. Yıl Posta İşleme Merkezi ile 82 adet PTT Bank’ın toplu açılışı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla 3 Temmuz 2008 tarihinde saat 15:00’de İstanbul Acıbadem adresinde y

İstanbul Anadolu Yakası PTT Başmüdürlüğü bünyesindeki 150. Yıl Posta İşleme Merkezi ile 82 adet PTT Bank’ın toplu açılışı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla 3 Temmuz 2008 tarihinde saat 15:00’de İstanbul Acıbadem adresinde yapılan törenle gerçekleştirildi.


Yenilenen Anadolu Yakası 150. Yıl PİM binası ile 82 PTT Bank’ın toplu açılışını gerçekleştirmek üzere  yapılan tören öncesi PTT Kargo hizmetinin tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtımı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım yaptı.

PTT kargo hizmeti tanıtımı için hazırlanan filmin gösteriminin ardından açılış konuşmasını yapmak üzere  PTT Genel Müdürü Osman Tural  kürsüye davet edildi. PTT  Kargo hizmetinin; PTT’nin mevcut potansiyelini Türk halkı ile paylaşmak adına zaten yürütmekte oldukları bir hizmet olduğunu, ancak yürütülen bu hizmetin yeni bir anlayışla müşteri beklentilerine cevap verebilecek şekilde dizayn edilerek sunabilmeyi amaçladıklarını  ifade eden Tural, PTT Kargo sistemi hakkında detaylı bilgiler vererek, “Anlayışımız ön gördüğümüz süre içerisinde Türkiye’nin her tarafına  ulaşabilecek bir kargo ağı kurmak ve biz Sayın Bakanımızın verdiği destekle nasıl PTT Bank olayında başarılı olmuşsak yine kendilerinin desteği ile PTT Kargo uygulamasında da başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Bakan Yıldırım ise şunları söyledi: “PTT'nin iyi bir konuma geldiğine inanıyorum. Bir çok kargo hizmeti yapan kuruluşlarda farklı uzaklıklara, farklı fiyat uygulaması yapılırken, PTT Kargo'da fiyat farkı gözetmeden kargolar ulaştırılacaktır. Amacımız kimse ile rekabet etmek değildir. İyi hizmet vermek ve tecrübeli hale gelmektir. PTT'nin 200 yıla yakın bir tecrübesi var. Bu tecrübeyi bu yolda kullanmak istiyoruz. Telefonun ayrılması ile 5 yıl öncesinde kan kaybeden PTT, şimdi yaptığı ataklarla, yeniden canlanmıştır. Şimdi bir çok hizmeti yaparak kara geçmeye başlamıştır. 2003’den itibaren otuz bin çalışanının heyecanı, bu işe inanması ve bizimde aldığımız kararlar ile birlikte bugün artık PTT  işyerleri, bulunduğu yerlerin en prestijli mekanları haline gelmiştir. PTT kargo milletimize hayırlı uğurlu olsun.”

Daha sonra Bakan Yıldrım ile Genel Müdür Tural, Led ekrandan sırasıyla Ankara, Antalya, Gaziantep, İstanbul Avrupa Yakası ve İzmir PTT Başmüdürlükleri ile kurulan canlı yayın bağlantısında  PTT Kargo hizmetini başlattılar.

Yenilenen Anadolu Yakası 150. Yıl PİM binası açılış törenine, PTT Genel Müdürü Osman Tural, Genel Müdür Yardımcısı Özay Atbaş, Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu Baş Denetçileri Mehmet Ergen, Erol Gülenay, Telekomünikasyon Kurulu Başkanı Tayfun Acarer, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, Anadolu Yakası Telekom İl Müdürü İsmail Derici, Türk Haber Sen Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Toplu Görüşme Sekreteri Mehmet Fevzi Erdoğan, Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ali Erdoğan PTT Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, İstanbul Anadolu Yakası PTTBaşmüdür, Başmüdür Yardımcıları Ve Kısım Müdürleri İle personeli, basın mensupları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni öncesinde sanatçı Murat Evgin davetlilere bir konser verdi. Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılışı yapılacak PTT iş yerlerinin tanıtımı için hazırlanan filmin izlenmesinin ardından PTT Genel Müdürü Osman Tural ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, konuşma yaptılar. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve PTT Genel Müdürü Osman Tural, 82 PTT Bank’ın açılışını temsilen, 150. Yıl Pim Binasının açılışı ile birlikte gerçekleştirmek üzere kurdeleyi kestiler. Daha sonra Bakan Yıldırım, heyetle birlikte 150. Yıl PİM hizmet binasını gezdi.

Açılışı yapılan PİM binası; 16 bin 121 metrekarelik alanda hizmet verecek. Binanın aydınlatma, ısıtma ve güvenlik otomasyon sistemleri yazılım ile tek merkezden idare edilecek, binanın çevre güvenliği ise elektronik güvenlik sistemi ile sağlanacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77