• BIST 8800.18
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Prometeon Lastik Grubu’nda Gökçe Şenocak’a Uluslararası Bir Görev Daha

Prometeon Lastik Grubu’nda Gökçe Şenocak’a Uluslararası Bir Görev Daha
Prometeon’un Türkiye, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak’ın sorumluluk alanı daha da genişledi.

Şenocak, yeni görevlendirmenin ardından yönettiği bölgeler arasına Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesi’ni de ekleyerek, Prometeon MEA, Türkiye ve Rusya Bölgesi Ticaret Direktörü (CCO – Chief Commercial Officer) oldu.

Prometeon Lastik Grubu’nun Türkiye, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Bölgesi Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak, mevcut sorumluluk bölgesine ek olarak Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesi CCO’su olarak da görevlendirildi.

Yeni görevlendirmenin ardından Şenocak, toplam 75 ülkenin içinde yer aldığı ve Türkiye’den yönetilen Prometeon MEA ve Rusya Bölgesi’nin Ticaret Direktörü (CCO) oldu. Tüm bu bölgelerdeki ticari operasyonlarla beraber iş ortakları yapılanması, satış ve pazarlama faaliyetlerini yönetecek olan Şenocak yenileme pazarı ile beraber orijinal ekipmandan da sorumlu olacak.

Gökçe Şenocak kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Gökçe Şenocak, iş hayatına 2002 yılında Goodyear’da başladı. Goodyear’da çeşitli görevlerde bulunan Şenocak, 2008-2015 yılları arasında Tatko Grubu’nda Genel Müdürlük görevi üstlendi. Şenocak, Ocak 2016 itibariyle Pirelli’de Ticaret Direktörü olarak görev yapmaya başladı. 2018’den bu yana Prometeon Türkiye, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Bölgesi Ticaret Direktörlüğü görevini yürüten Şenocak, evli ve iki çocuk babasıdır.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77