• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

PSC Türkiye’de Franchise İle Yayılıyor

PSC Türkiye’de Franchise İle Yayılıyor
Türkiye’ de, kurumsal ve bireysel müşterilere paketleme, gönderim, sigortalama hizmetlerini bir arada sunan PSC, yurtiçinde franchising sistemiyle yeni bayiler açmaya devam ediyor.

Türkiye’ de, kurumsal ve bireysel müşterilere paketleme, gönderim, sigortalama hizmetlerini bir arada sunan PSC,  yurtiçinde franchising sistemiyle yeni bayiler açmaya devam ediyor.


Yakında açılacak olan Alsancak ve Kemalpaşa bayileri ile İzmir’deki bayi sayısını 6’ya çıkaran PSC, Türkiye’de 60’tan fazla bayiye ulaştı. Franchisee sayısı olarak yüzde 100’ ün üzerinde bir büyüme gerçekleştiren ve yılı 9,2 milyon Türk Lirası ciroyla kapatmaya hazırlanan PSC, 2014 yılının sonuna kadar toplam bayi sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyor.

PSC Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Erton, hızlı büyüyen sektörlerden biri olan kargo sektöründe Türkiye’de büyük bir boşluğu doldurduklarının ve kurulduklarından bu yana hem yurt içi, hem de yurt dışından pek çok franchise başvurusu aldıklarının altını çizdi. Dilek Erton sözlerine şöyle devam etti: “PSC olarak paketleme, gönderi ve limitsiz sigorta ile fark yaratarak, franchise sistemi ile büyüyoruz. Geliştirdiğimiz iş modeli ile kısa sürede ciddi bir büyüme gösterdik ve bugün geldiğimiz noktada 60’tan fazla bayiye ulaştık. Her gün pek çok franchise başvuru alıyoruz. Yaptığımız incelemeler akabinde de uygun gördüğümüz başvuruları kabul ediyoruz. Türkiye’deki hedefimiz kaliteli ve farklı hizmetimizle 81 ilde var olmak. Yurt dışında da farklılığımızla iyi bir pazar payı elde etmeyi hedefliyoruz.”


2 Ocak 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77