• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

SAP Otomotiv Sektörüne Özel Yeni Çözümünü Tanıttı

SAP Otomotiv Sektörüne Özel Yeni Çözümünü Tanıttı
SAP, otomotiv sektörünü maliyet avantajı, hizmet kalitesinde artış ve operasyonel verimlilik sağlayan SAP Business One Otomotiv çözümüyle tanıştırdı.

SAP, otomotiv sektörünü maliyet avantajı, hizmet kalitesinde artış ve operasyonel verimlilik sağlayan SAP Business One Otomotiv çözümüyle tanıştırdı.


Kurumsal uygulama ve yazılım alanının öncü firmalarından SAP, sektörel etkinliklerini 4 Haziran’da Wyndham Hotel Kalamış’ta gerçekleşen otomotiv buluşmasıyla sürdürdü. Geleceği bir bulut şirketi olarak karşılamayı hedefleyen SAP, iş dünyası buluşmalarını sürdürüyor. 4 Haziran’da Wyndham Hotel Kalamış’ta ‘Yarınlar büyük düşünenleri bekliyor!’temasıyla hayata geçen buluşmada, SAP’nin otomotiv sektörüne özel yeni çözümü tanıtıldı.

Etkinlikte, dünyada 320’den fazla büyük işletmenin ve 2 bin 100’ün üzerinde bayi ve distribütörün kullandığı, tüm otomotiv satış ve servis bayilerinin ihtiyaçları gözetilerek geliştirilen SAP Business One otomotiv çözümünün Türkiye lansmanı yapıldı. Çözüm; başta otomotiv, perakende, hizmet, servis, hızlı tüketim ve dağıtım gibi ana sektörler olmak üzere dünya çapında 42 binden fazla işletmenin ve 800 binin üzerinde kullanıcısı bulunan SAP Business One platformu üzerinde geliştirildi.

KOBİ’lerin işlerini büyütme hedeflerine katkı sağlayan ve onları rekabetçilik avantajıyla tanıştıran SAP Business One, dünyanın ilk gerçek zamanlı bellek içi platformu SAP HANA üzerinde çalışıyor. Muhasebe, satış, üretim, kurumsal varlık yönetimi, raporlama gibi uçtan uca ihtiyaçlara yönelik geliştirilen SAP Business One ayrıca ücretsiz mobil ara yüzle mobilite desteği veriliyor.

Etkinlikte, Hyundai, Bayraktar Otomotiv gibi otomotiv sektörünün öncü şirketlerinin SAP Business One otomotiv çözümü ile gelen başarı hikayeleri paylaşıldı. SAP, otomotiv sektörünü maliyet avantajı, hizmet kalitesinde artış ve operasyonel verimlilik sağlayan SAP Business One Otomotiv çözümüyle tanıştırdı. Bayraktar Otomotiv, Hyundai ve Hitsoft etkinlikteki sunumlarıyla SAP Business One Otomotiv’in sektöre getirdiği inovasyon ve verimlilik artışını katılımcılarla paylaştı.


4 Haziran 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77