• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Sektörel Yayınların İlkesi Her Koşulda Güvenilir Yayınlar Güvenilir iletişim!

Sektörel Yayınların İlkesi Her Koşulda Güvenilir Yayınlar Güvenilir iletişim!
Sektörel Yayıncılar Derneği (SEYAD) dernek üyesi yayıncı kuruluşların açıklaması yaptı.

SEYAD sektörlerindeki uzmanlık, devamlılık ve tanınırlıkları ile bulundukları alanda etkin hizmet veren yayıncıların, yayınların hizmetlerini her koşulda sürdüreceğini ve ekonominin hareket kazanması ve yeni koşulların anlaşılması ve uyumunda önemlerinin arttığını duyurdu. Seyad Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan açıklamada aşağıdaki bilgiler yer aldı.

2000 yılanda kurulan SEYAD sektörlerinde güvenilirliği, uzmanlığı ile tanınan çeşitli dergi ve elektronik yayınları kapsayan tek kurum.

2019’a göre her anlamda daha iyi bir yıl olacağı dilek ve umuduyla başladığımız 2020’nin ilk çeyreğini neredeyse dünyanın tamamını etkileyen Covid-19 salgınının muhatabı olarak tamamladık.

Son yirmi yılda dünya ekonomisi içindeki varlığını her yıl bir öncekine göre büyüyerek artıran Çin’den başlayan salgın tüm dünya’yı kapsadı. Salgın, insanlar üstünde yarattığı etkiden daha büyüğünü sosyal ve ekonomik hayat üstünde gösterdi. Hükümetler sağlık, ekonomik ve sosyal hayata yönelik tedbirlerini açıkladılar.

Daha önce benzerini görmediğimiz, tek konuya odaklanmış bir açıklama, haber, duyum ve söylenti sağanağından da etkilendik. Bu durum doğru, güvenilir ve serinkanlı bilgi ve haber kaynaklarının önemi çok açık bir şekilde ortaya koyuyor.

SEYAD üyesi yayıncı kurumlar, yayınlar ve yayıncılar olarak bu süreçte güvenilir bilgi ve haber kaynağı olmaya devam edeceğiz. Var olan iletişim araçlarının tamamını yerinde ve yeterli düzeyde kullanarak, uzmanlık alanlarımızda doğru ve güvenilir bilgi toplamak ve yaymak olan temel görevimizi devam ettireceğiz. Yaşadığımız dönemin ve sonuçlarının yeni bir değişim dalgası oluşturduğunu bugünden görüyoruz.

Bugün ve gelecek için ön gördüğümüz dalganın bireyler olarak ve işletmelerimizin sağlam ve sağlıklı kalması ile mümkün olacağını biliyoruz. Bu nedenle başta Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun istek ve önerilerini önemsiyor ve bunlara uyuyoruz.

Sektörel yayıncılığın gerekleri ile birlikte kendi işletmelerimizin daha önceki dönemde ekonomik taahhütlerini yerine getireceğiz. Hiçbir şekilde bu süreçte fırsatçı, faydacı, işleri aksatıcı taraf olmayacağız.

Bugünün ihtiyaçları doğrultusunda önümüzdeki dönemin üretim, saklama, paketleme, dağıtma, inşaat ve yaşam ortamlarının tamamında yeni sağlık standartları, yeni ürün ve hizmet standartları ortaya çıkacaktır.

Yeni tasarımların, ürünlerin ve standartların öğrenilmesi ve anlaşılması, gündelik kullanıma girmesi için bilgilendirici içerikler basılı ve dijital ortamda yayınlarımızda azami düzeyde yer alacaktır.

Günlük hayatın sürmesi ve gelecekte yeni tehditlerle karşılaşmamak için tüm kademelerde çalışan işveren, iş yeri, depo, sunum ve satış noktasında hizmet verenlerin işini kolaylaştıran örnek çözüm, uygulama ve ürünler haber konularımız arasında yer alacaktır.

Sektörel yayıncılar olarakher sektör özelinde bilginin toplanması, değerlendirilmesi ve yayılmasında görevimizi sürdürüyoruz. Dağıtım ve yayılmada elektronik ortamlarla birlikte yeni nesil iletişim kanallarını daha fazla kullanacağız. Bununla birlikte SEYAD üyeleri elektronik ortamlarda yayınlanan dergilerin sınırlı basılı nüshalarınıda, basılı dergilerin güvenilirliği, bilgi ve belge oluşturmak nedeniyle saklayacaktır.

İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde kişisel, sektörel ve kurumsal anlamda yapacağımız iş birlikleriyle süreç sonunda çok daha güçlü çıkacağımıza inancımız tamdır.

Saygılarımızla

Vahit Mahmatlı

Sektörel Yayıncılar Derneği Başkanı

Sektörel Yayınların İlkesi Her Koşulda Güvenilir Yayınlar Güvenilir iletişim!

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77