• BIST 9555.3
  • Altın 2485.93
  • Dolar 32.5279
  • Euro 34.8645
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Sektörün Gelişen İhtiyaçlarına SOFT İş Çözümleri

Sektörün Gelişen İhtiyaçlarına SOFT İş Çözümleri
23 yıldır tedarik zinciri, lojistik ve taşımacılık sektörlerine yönelik yazılım çözümleri geliştiren SOFT, iş süreçlerinde verimlilik sağlayan ürünler sunuyor.

15 yıllık sektör deneyiminin ardından 1996 yılında yolculuğuna başlayan SOFT, şirketlere esnek ve entegre yapısı ile 140 modülden oluşan kurumsal kaynak planlaması çözümü sunuyor. SOFT İş Çözümleri’nin Kurucu Ortağı Ergin Kargalıoğlu, şirketleri Endüstri 4.0.’a adapte ettiklerini belirterek, “Çözümlerimizle tedarik zinciri, lojistik ve taşımacılıkta şirketlerin bir numaralı stratejik iş ortağı haline geldik” diyor.

SOFT İş Çözümleri Kurucu Ortağı Ergin Kargalıoğlu, “SOFTTRANS, SOFTFİNANS, SOFTARAYÜZ, SOFTE-BELGE ve SOFTMOBİL Uygulamaları çabuk adapte edilmesi ile birlikte süreç yönetimi ve kapsamlı işlevsellik sağlıyor.’’ dedi. Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler için muhasebe ve finans, operasyon yazılımlarından çok uluslu şirketlere hizmet veren tam özellikli bir ERP platformuna kadar her boyuttaki kuruluşlar için esnek, uçtan uca yönetim çözümleri sunduklarını ifade eden Kargalıoğlu, SOFT’un ayrıca devlet onaylı E-Fatura, E-Arşiv Fatura, E-İrsaliye, E-Defter ve E-Mutabakat çözümler sunduklarını da belirtti ve ekledi “SOFT Uygulamaları; mevzuat ve kanun düzenlemelerindeki değişiklikler, müşteri istekleri ve gereksinimleri ile Tedarik Zinciri, Lojistik, Taşımacılık ve BT sektörlerindeki gelişmelere bağlı olarak sürekli yenileniyor ve geliştiriliyor.’’

Çalışmanın Geleceğinde Dijitalleşme En Önde

.Net teknolojisi ile geliştirilen modüllerin de bulunduğu SOFT ERP, gerçek zamanlı ve platform bağımsız veriye ulaşma olanağı sağlıyor. Bir ERP sisteminin, şirketin tüm birimleri tarafından hatasız kullanılmasının kritik değer taşıdığını vurgulayan Kargalıoğlu, “Departmanlar, hatasız iş süreçleri ve raporlamalar için veri girişi yapmalıdır. Bu nedenle SOFT olarak, müşterilerimize doğru ERP kullanımı için kendi tesislerinde eğitim ve destek ile birlikte, Yardım Masası ve Elektronik Müşteri Desteği gibi çeşitli hizmetler sunuyoruz. SOFT Eğitim Merkezinde de uygulama eğitimlerimiz düzenli olarak yapılmaktadır” dedi.

İş süreçlerini iyileştirmek için süreç ve ihtiyaç analizi ile kurumsal denetim yapıldığından bahseden Kargalıoğlu, bunların yanında süreç iyileştirme ve tedarik zinciri, lojistik ve taşımacılık yönetim alanlarında danışmanlık hizmeti verilmeye devam edildiğinin altını çiziyor.

Yetki tanımlamaları birim ve kişi bazında yapılırken, tüm işlemler için kullanıcı bazında günlükleri tutuluyor. Belirli işlemlerin otomatik olarak yapılmasını sağlayan sistem robotu ve uyarı mekanizmaları ile etkin bir sistem yönetimi gerçekleştirebildiklerinden bahseden Kargalıoğlu, “Sipariş aşamasından başlayarak oluşturulan kayıtların yardımıyla, ISO 9000 Kalite Sistemini oluşturmak için gereken tüm fonksiyonlar (izleme, dokümantasyon ve şikayet yönetimi gibi) SOFT Uygulamalarında mevcut’’ dedi.

Şirket, şube, bölüm ve operasyon grubu gibi kar merkezlerinin hiyerarşik bir yapıda tanımlanmasının, ciro ve karlılık hedeflerinin hafta, ay, dönem ve yıl bazında miktar ve tutar olarak tayin edilmesi ve şirket performansının sürekli izlenmesinin mümkün olduğunu anlatan Kargalıoğlu, stratejik planlama için gereken verilere, şirket ve kullanıcı bazında raporlama, iş zekası ve analitik olanakları ile kolayca erişebildiklerini ifade ediyor.

Sektörün Gelişen İhtiyaçlarına SOFT İş Çözümleri

SOFT AR-GE Merkezi

Kargalıoğlu, “İnovatif yaklaşımımızla, tüm iş süreçlerini kolaylaştırmayı ve verimliliği artırmayı amaçlamaktayız. Yeni SOFT Ar-Ge Merkezi projesinde çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. SOFT olarak, verimlilik, hizmet kalitesi ve sürdürülebilir işin önemini her zamankinden daha fazla arttırmaya odaklanıyoruz. Uzman ekibimiz sektörün ihtiyaçlarına yeni nesil teknolojiler ile geliştirmeye devam ederken, diğer yandan bu projelerle büyümeye hazır organizasyonların özel ihtiyaçlarına uygun verimliliği ve karlılığı arttırmayı hedefliyoruz.’’ dedi.

Sektörün İhtiyaçları Hızla Büyüyor

“Geçtiğimiz birkaç yılda cihazlar, süreçler ve insanlar hiç olmadığı kadar birbirine bağlı durumda, Nesnelerin İnterneti (Internet of Things) terimi çok daha önemli ve anlamlı hale geldi. Yüksek hızlı internet, mobil cihazlar, otonom araçlar, bulut sistemleri ve daha birçoğuna ulaştı. SOFT olarak Nesnelerin İnternetinin şeffaflığı, verimliliği ve karlılığı arttırmasını bekliyoruz.’’ diyen Kargalıoğlu, “Nesnelerin İnterneti, verilerin muhafaza edildiği aksiyon alınabilir ve öngörülebilir bir çevre yaratıyor. Bu veriler Büyük Veri (Big Data) analizlerinin önemli bir kısmı oluşturuyor” şeklinde konuşarak devam etti: “Şirketler, oranlar ve izleme bilgilerinden, puanlama ve ileri düzey raporlamaya kadar tüm bilgilerin tam olarak görülebilmesi için bütün modüllerden temin edilen verilerin merkezi bir veri havuzuna entegre etmenin önemini anlamaya başlıyorlar. Bu veri havuzunu daha bilinçli kararlar vermek ve otomatik eylemleri mümkün kılmak ve böylece işgücü verimliliğini artırmak için kullanıyoruz.”

Dijitalleşme bilinci ve ERP kullanımının öneminin günden güne arttığını belirten Kargalıoğlu, dijitalleşmenin verimlilik ve operasyon karlılığında anahtar rol oynadığının altını çizdi ve “Büyük Veri ile şirket verilerini iş raporlarına dönüştürerek verimliliği ve şeffaflığı hedeflerken, karlılıkta rekabet üstünlüğü elde edilmesini sağlıyoruz’’ dedi.

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77