• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Shell & Turcas’ın Amasya İstasyonu Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu Oldu

Shell & Turcas’ın Amasya İstasyonu Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu Oldu
Hizmet kalitesinde fark yaratan en iyi Shell istasyonunun belirlendiği ‘Farkı Yaratan İnsandır Programı’nda bu yıl Amasya - Sesa Petrol sunduğu üstün hizmet kalitesi ve sağladığı müşteri memnuniyetiyle ‘Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu&#

Hizmet kalitesinde fark yaratan en iyi Shell istasyonunun belirlendiği ‘Farkı Yaratan İnsandır Programı’nda bu yıl Amasya - Sesa Petrol sunduğu üstün hizmet kalitesi ve sağladığı müşteri memnuniyetiyle ‘Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu’ seçildi.


Shell’in 2006 yılından bu yana, faaliyette bulunduğu ülkelerde en iyi hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyan istasyonu belirlemek için düzenlediği ‘Farkı Yaratan İnsandır Programı’nda Shell & Turcas yine büyük bir başarıya imza atarak ‘Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu’ oldu. Amasya - Sesa Petrol, 65 ülke, 16 bin istasyon arasından büyük bir başarı göstererek ‘2013-Tek İstasyonlu Bayi’ kategorisinde ‘Avrupa ve Güney Afrika Şampiyonu’ seçildi ve ödülünü 12 Haziran’da Çin’in Pekin kentinde düzenlenen ödül töreninde aldı.

Shell ailesinin, 2013 senesinde ortaya konan başarıları birlikte kutladığı, dünyanın dört bir yanındaki Shell markasına gönül vermiş çalışanlarını ve iş ortaklarını buluşturduğu ,’Farkı Yaratan İnsandır’ etkinliği, Shell’in en prestijli etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor.

Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj, “2013 yılı ‘Tek İstasyonlu Bayi’ kategorisinde Avrupa ve Güney Afrika birincisinin Türkiye’deki Shell istasyonları arasından seçilmesi, üstün hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti açısından ulaştığımız uluslararası başarıyı kanıtlıyor. Shell ailesine ve Türkiye’ye bu gururu yaşatan Amasya Sesa istasyonunu sahipleri Talat ve Serdar Saraçoğlu ile istasyon ekibini üstün başarılarından dolayı kutluyorum Bu başarı; müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan yaklaşımı ve üstün hizmet kalitesi ile fark yaratan Amasya Sesa istasyonu ekibinin büyük bir başarısıdır” dedi.

Shell & Turcas Petrol Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı, Satış ve Operasyon Müdürü Burçin Toktamış ise mükemmel bir takım çalışması ile elde edilen bu başarının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.  Toktamış sözlerine şöyle devam etti: “Bu başarının temelinde, her yıl büyük bir istek ve özenle “Fark Yaratan İnsandır” programını uygulamamız, bayilerimizden, tüm çalışanlarımıza kadar herkesin programı gönülden sahiplenmesi ve benimsemesi var. Farkı Yaratan İnsandır programı Shell & Turcas istasyonları arasında da yapıcı bir rekabeti teşvik ediyor ve hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımak için özel çaba gösteren istasyonlarımızı takdir etmemize vesile oluyor. Başta Amasya Sesa istasyonumuz olmak üzere tüm Shell ailesine gönülden teşekkür ediyorum.”

Ekip çalışması başarı getirdi

Shell Amasya istasyonu Sesa Petrol’ün sahiplerinden Serdar Saraçoğlu, Fark Yaratan İnsandır Programı kapsamında Türkiye’ye başarı getirme hedefini yıllar önce koyduklarını söyledi. “O günden bu yana bu hedefimize ulaşmak için çalışıyoruz. Tüm ekibimizle bir takım olarak hedefimizi benimsedik ve aynı hedefe odaklandık. Takım olarak inandık, çalıştık, takibimizi bırakmadık ve sonuçlarını aldık,” diyen Saraçoğlu, “İsteyince ve odaklanınca herşeyin mümkün olduğunu gördük. Hayatımda gideceğimi düşünmediğim bir ülkede, 65 ülkeden en başarılı isimlerin olduğu bir törende, 27 yıldır gururla taşıdığım Shell markasını temsilen ülkemizin bayrağını dalgalandırmak ve takdir edilmek büyük bir onurdu” dedi.


18 Haziran 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77