• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Shell Türkiye’deki 90’ıncı Yılını Kutluyor

Shell Türkiye’deki 90’ıncı Yılını Kutluyor
Türkiye’nin en köklü şirketlerinden Shell Türkiye, 90’ıncı yılını kutluyor.

Türkiye’nin en köklü şirketlerinden Shell Türkiye, 90’ıncı yılını kutluyor. 7 Mart 1923 tarihinde akaryakıt ve madeni yağ dağıtımıyla Türkiye’deki faaliyetlerine başlayan Shell, bugün perakende satışlardan arama ve üretime, kimya, denizcilik ve havacılık satışlarından madeni yağ ihracatına kadar enerjinin her alanında faaliyet gösteriyor.            


90’ıncı yaşını Türkiye’de farklı etkinlikler ile kutlanacak olan Shell, ilk olarak gerçekleştirdiği toplantı ile basın mensupları ile buluştu. Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, toplantıda Shell’in Türkiye’deki 90 yıllık tarihini anlattı.

Shell’in ilk günden bu yana yatırımlarıyla Türkiye’nin gelişmesindeki en büyük paydaşlardan biri olduğunu belirten Erdem,  “Türkiye’ye küresel bir dünya markası olarak geldik, zamanla Türk halkının gönlünde yerel bir değer olduk. Bugüne kadar Türkiye’yi sayısız yenilikle tanıştırdık. Yatırımlarımız Türkiye’nin enerji arzına zenginlik kazandırırken, müşterilerimize en kaliteli ürün ve hizmeti sunmayı da mümkün kılıyor. Son 6 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırım tutarı 900 milyon doları aştı. Türkiye’deki tüm iş kollarımızla entegre bir şekilde faaliyet gösteriyoruz” dedi.


2011 yılında TPAO ile anlaşma imzalayarak arama çalışmalarına yeniden başladıklarını hatırlatan Erdem, “90 yıllık yolculuğumuzda bizi en çok mutlu eden şey müşterilerimizin ve kamuoyunun takdirini kazanmaktı. Bu büyük başarılarla ulaştığımız 90’ıncı yılımızı yepyeni atılımların başlangıcı olarak görüyoruz. Türkiye’deki yolculuğumuz daha nice yıllar sürecek ve Türkiye ile birlikte büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Shell Türkiye’de; Satış ve Operasyon, Ticari Akaryakıtlar ve Ticari Filo iş birimlerini kapsayan  ‘Perakende Satışlar, Madeni Yağlar, Rafineri ve Dağıtım, Enerji ve Gaz, Arama ve Üretim, Havacılık Satışları, Kimya Satışları ve Denizcilik Satışları alanlarında faaliyet gösteriyor. Shell, 700 personel ve perakende ağında 1000 istasyon ile 12 bin dolaylı çalışanıyla çalışmalarını sürdürüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77