• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Starpet’in 25’inci İstasyonu İstanbul İkitelli’de Açıldı

Starpet’in 25’inci İstasyonu İstanbul İkitelli’de Açıldı
Starpet’in Marmara Bölgesi’ndeki 25’inci, İstanbul’daki 7’nci istasyonu İkitelli’de hizmete girdi.

Starpet’in Marmara Bölgesi’ndeki 25’inci, İstanbul’daki 7’nci istasyonu İkitelli’de hizmete girdi. Smart Petrol’ün açılış gününe özel akaryakıt ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirim kampanyası sürücülerden ilgi gördü.


Açılış töreninde konuşan Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, “Bir yandan yeni istasyonlarımızı açmaya devam ederken, diğer yandan da otomasyona uygun olmayan, verimsiz ve markamıza yakışmadığını düşündüğümüz istasyonları da kapatıyoruz. Bayilik verirken de yeni istasyon açarken de, istasyonun lokasyonuna ve daha önceki satışlarına bakarak karar veriyoruz. Bizim için öncelik sayı değil, verimlilik. Kapattığımız istasyonların ardından satışlarımızda kaydettiğimiz yüzde 5 civarındaki artışın da bu vizyonumuzun doğruluğunu kanıtladığını düşünüyorum” diye konuştu.

Starpet olarak içinde bulundukları büyüme sürecini Marmara Bölgesi dışında Ege ve İç Anadolu bölgelerinde gerçekleştirecekleri yeni istasyon açılışları ile sürdürmeyi hedeflediklerini söyleyen Okalin, “Önümüzdeki günlerde Ankara Merkez’de hizmete girecek istasyonumuz ile başkentin merkezindeki sürücüleri de Starpet’in ürün ve hizmet kalitesi ile tanıştıracağız. Yılsonuna kadar özmal olarak işlettiğimiz istasyon sayısını artırırken, bayilik verdiğimiz istasyon sayısını da artıracağız. Bu kapsamda, verimli istasyonlarla, kendi kültürümüze ve şirket ahlakımıza göre faaliyetlerini sürdürecek iyi işletmecilere yeni bayilikler verip, sektördeki sağlıklı büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77