• BIST 8886.87
  • Altın 2238.808
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.1125
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Tech Brands Türkiye’nin En Teknolojik Kargo Şirketi Ödülü Yurtiçi Kargo’nun

Tech Brands Türkiye’nin En Teknolojik Kargo Şirketi Ödülü Yurtiçi Kargo’nun
Türkiye'nin teknolojik olarak en gelişmiş şirketlerini değerlendiren ve duyuran Tech Brands Türkiye, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kargo sektörünün en teknolojik markası kategorisinde birincilik ödülünü Yurtiçi Kargo'ya verdi.

Yaptığı yatırımlarla geçtiğimiz yıl kargo sektörüne yenilikler getiren Yurtiçi Kargo, bu yıl da Tech Brands Türkiye ödülüne layık görüldü. Enerjiden dayanıklı tüketim mallarına, havayollarından otomotive, özel eğitim kurumlarından bankalara kadar 26 sektörde hizmet veren şirketlerle ilgili yapılan ankette tüketicilerin verdiği yanıtlara göre kargo sektörünün en teknolojik şirketi Yurtiçi Kargo oldu.

Türkiye’deki markaların teknoloji alanındaki, tüketici marka algısını araştıran bir ödül programı olan Tech Brands Turkey kapsamında, 26 farklı sektörde açık uçlu sorularla, Türkiye genelindeki tüketici kitlesinin vermiş olduğu yanıtlar baz alınarak hazırlanan raporun sonucunda “Türkiye’nin en teknolojik markaları” ödüllendirildi. Pandemi nedeniyle Youtube üzerinden yapılan canlı yayınla yapılan ödül töreninde kazanan markalar ödüllerine kavuştu. Yurtiçi Kargo, 2020 yılında olduğu gibi bu yıl da kargo sektörünün en teknolojik markası seçildi.

Tech Brands Türkiye’nin En Teknolojik Kargo Şirketi Ödülü Yurtiçi Kargo’nun

Tüm yazılımlar şirket içinde üretiliyor

Mobil uygulamaların yaygın olarak kullanıldığı Yurtiçi Kargo’da tüm operasyon aşamalarında ve müşterilere sunulan hizmetlerde şirket bünyesinde geliştirilen yazılım sistemlerinden yararlanılıyor. Kargo sektöründe müşterilerin kullanımına sunulan mobil uygulamayı ilk geliştiren şirketlerden biri olan Yurtiçi Kargo’nun uygulaması ile müşteriler kargolarını teslim ettikleri andan itibaren uygulama üzerinden takip edebiliyor. Kuryelerin kullandığı el terminallerinde kullanılan yazılımı da kendi ar-ge merkezinde geliştiren Yurtiçi Kargo, el terminalleri ile kargo operasyonunun kesintisiz ve güvenli bir şekilde takip edilebilir olmasını sağlıyor.

Geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği YK Plus projesiyle sektöre yeni teslimat modelleri ve yeni uygulamalar kazandıran Yurtiçi Kargo, bu projede de kendi yazılımlarını kullanıyor. YK Plus Taşıyıcı ve Teslim Noktaları için geliştirilen mobil uygulama ile kargo süreci güvenli bir şekilde yönetiliyor. Taşıyıcı ve Teslim Noktası uygulamasında yer alan kişilerin akıllı telefonlarına yükledikleri mobil uygulama sayesinde kargo teslim süreci güvenli bir şekilde takip edilebiliyor.

En güvenilir kargo şirketi seçildi

Ayrıca e-ticaret kullanımında büyük bir artışın yaşandığı 2020 yılında sergilediği performansla müşterilerinin güvenini kazanan Yurtiçi Kargo, Areda Survey araştırma şirketinin gerçekleştirdiği ankette en güvenilir kargo şirketi olarak seçildi.

Kasım ayında 2 bin 4 yüz kişi ile yapılan araştırmada, katılımcıların yüzde 56.2’si kargo şirketi tercihinde ‘güvenilir hizmet vermesi’nin belirleyici olduğunu söylerken, katılımcıların yüzde 21.8’i en çok Yurtiçi Kargo’ya güven duyduklarını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77