• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

THY ‘Avrupa’nın En İyi Operasyonel Mükemmellik’ Ödülünü Aldı

THY ‘Avrupa’nın En İyi Operasyonel Mükemmellik’ Ödülünü Aldı
Türk Hava Yolları (THY), A320 filosu ‘Avrupa’nın En İyi Operasyonel Mükemmellik’ ödülünü almaya hak kazandı.

Türk Hava Yolları, filosundaki Airbus A320 ailesi ile 2012 ve 2013 yıllarında geçerli olmak üzere ‘Avrupa’nın En İyi Operasyonel Mükemmellik’ ödülünü aldı. 21 Mayıs’ta Kuala Lumpur’da düzenlenen törende Airbus Müşteri Hizmetleri Başkan Vekili Didier LUX tarafından takdim edilen ödülü, Türkiye'nin ulusal bayrak taşıyıcısı adına Türk Hava Yolları Teknik Başkanı Atilla Coşkun teslim aldı.

Türk Hava Yolları'nın A320 filosu ‘Avrupa’nın En İyi Operasyonel Mükemmellik’ ödülünü, iki yılı aşkın bir süre zarfında, operasyonel mükemmellik adına bir dizi kriter kıstas alınarak ve diğer havayolu şirketlerinin mevcut filolarına kıyasla sergilediği üstün performans neticesinde elde etti.  Airbus A320 ailesi içindeki farklı uçak tiplerinin operatörleri için toplamda sekiz ödül verildi.

Türk Hava Yolları'nın Teknik Başkanı Atilla Coşkun, "Airbus A320 filomuzun layık görüldüğü, ‘Avrupa’nın En İyi Operasyonel Mükemmellik’ ödülünü almaktan gurur duyuyoruz.  Bu ödül, Türk Hava Yolları filosunun güvenlik, güvenilirlik ve işlerlik noktalarında en yüksek standartlara sahip olmasını temin eden Türk Hava Yolları teknik ekibi ve kendi bölgelerinde öncü iştiraklerimiz; Türk Hava Yolları Teknik AŞ. ve Habom AŞ. arasındaki güçlü işbirliğinin bir neticesi. Ödülün bizim için bir diğer önemi ise, Airbus ile özellikle son yıllarda daha da güçlenen, köklü ve başarılı işbirliğimiz üzerinde sağladığı ilâve katkı” dedi.

Airbus ve Boeing yapımı 250 uçaktan oluşan Türk Hava Yolları filosunda Airbus A320 ailesine ait 90 adet uçak bulunuyor. Siparişi verilen uçaklarla birlikte 2020 yılında bu sayının 176’ya ulaşması bekleniyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77