• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

Tirex’e İlgi Giderek Artıyor

Tirex’e İlgi Giderek Artıyor
Türkiye’nin lastik ve teknolojileri odaklı tek fuarı olan Tirex, yılda 30 milyon adetlik üretim, 12 milyon adetlik tüketici lastiği satılan ülke pazarının buluşma noktası olma yolunda ilerliyor.

Tirex Lastik ve Teknolojileri Fuarı, geniş bir yelpazedeki ürün ve hizmet grupları ile sektörün bu bölgedeki en büyük bir şov alanı olmayı hedefliyor. “Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan da destek alan Tirex; yerli ve yabancı katılımcıları, ziyaretçileri, basın ortakları ve sektörel kurumları bir araya getirecek. Fuarın devam edeceği üç gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Böylece Türkiye ve yakın çevresindeki en etkin lastik ve teknolojileri fuarı olma yolunda bu yıl önemli bir başlangıç yapılacak” diyen EKO Fuarcılık Fuarlar Müdürü Altınay Bekar, şunları söyledi:

“Bu yıl 10’uncu kez düzenlenecek Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı ile paralel düzenlenecek olan Tirex, logitrans’ın katılımcı ve ziyaretçilerine de hitap eden bir fuar olacak. 2015 yılında logitrans’ı ziyaret eden farklı sektörlerden 15 binden fazla profesyonel ziyaretçi, sektörlerinin ihtiyaç duyduğu lastik ürünlerinin teminiyle ilgili gelişmeleri de yakından izliyor. Lojistik firmalarının son dönemde büyük filo satın alımları ve istikrarlı büyümeleri özellikle ticari araç lastik pazarının da büyüyeceği tahminlerini doğuruyor. Kamyon üretimi ile ilgili yeni yatırımlar da lastik pazarın büyümesine etki edecek diğer faktörler arasında gösteriliyor.”

Tirex Lastik ve Teknolojileri Fuarı

‘Tirex Lastik ve Teknolojileri Fuarı’, 16 – 18 Kasım 2016 tarihleri arasında Yeşilköy (İFM) İstanbul Fuar Merkezi’nde 11. holde düzenlenecektir. Tirex, 9’uncu ve 10’uncu hollerde gerçekleştirilecek olan Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı ile eş zamanlı olarak 11’inci holde Piltech Pil Akü Batarya ve Teknolojileri – Elektro-Mobilite Fuarı ile birlikte gerçekleştirilecektir.  Fuar, araç lastikleri, araç jantları, lastik aksesuarları, bakım onarım hizmetleri ve gereçleri, geri dönüşüm ve atık yönetimi ile hizmet sunucular zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77