• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Total Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Total Eğitime Desteğini Sürdürüyor
Total Türkiye, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği ‘Eğitime Destek Projesi’ kapsamında Total Gönüllü Takımı’nın da desteği ile 2013-2014 eğitim-öğretim yılında, TOÇEV işbirliğiyle 10 okulda Fen Teknoloji Odası açacak.

Total Türkiye, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği ‘Eğitime Destek Projesi’ kapsamında Total Gönüllü Takımı’nın da desteği ile 2013-2014 eğitim-öğretim yılında, TOÇEV işbirliğiyle 10 okulda Fen Teknoloji Odası açacak.


Proje kapsamında, Bolu, Sakarya, Kocaeli olmak üzere bir hafta da 3 okulda, toplamda bin 717 öğrencinin yararlanacağı Fen Teknoloji Odası açtı. Total 2014 yılında da Bursa ve Düzce’de de Fen Teknoloji Odası açacak.

TOÇEV’in Günebakan Projesi kapsamında yapılan ilk Fen Teknoloji Odası’nı 23 Aralık’ta, 267 öğrencisi bulunan Bolu Doğancı Ayşe-Yılmaz Becikoğlu Ortaokulu’nda, 25 Aralık’ta 1080 öğrencisi bulunan Sakarya Adapazarı İlçesi Şehit Ahmet Akyol Ortaokulu’nda,  27 Aralık’ta 370 öğrencisi bulunan Kocaeli Kandıra İlçesi Kocakaymaz Yunus Emre Ortaokulu’nda gerçekleştirdi. Total böylece 1 haftada bin 717 öğrencinin yararlanacağı Fen Teknoloji Odaları açmış oldu.

Teknolojik imkanlarla hazırlanan odalarda öğrenciler en yeni deneyleri yapma, fen ve teknoloji konusunda eğitimlerini pekiştirme imkanı bulacaklar. Gerekli teçhizatlardan odanın kullanım alanlarının yenilenmesine kadar bütünüyle yeniden hazırlanan odalar daha aydınlık bir Türkiye için önemli bir adım olarak göze çarpıyor.

Yerel protokol, TOÇEV ve Total yöneticilerinin katıldığı açılışlarda Total Türkiye IK ve İdari İşler Direktörü Ayşe Ürgen gerçekleştirdikleri eğitime destek projesi hakkında; “Total olarak eğitim alanında birçok proje yürütüyoruz. Bir yandan ‘Sokakta İlk Adımlar’ projesi ile çocuklarımıza trafik eğitimi verirken diğer yandan ise ‘Total Eğitime Destek’ projesi ile birçok okulumuzun eksiklerini gideriyoruz. 2007’den bu yana projemiz kapsamında toplam 9 ilde okul yeniledik. Total Eğitime Destek projemizin 2013 yılındaki bu önemli durağında, şirket olarak inovasyona verdiğimiz öneme paralel olarak, ortaokullarda Fen Teknoloji Odaları kurmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyor destekleri için teşekkür ediyorum. Total olarak önümüzdeki yıllarda da eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Toçev Genel Müdür Yardımcısı Dilek Ültanır ise, “Total Eğitime Destek Projesi”nin önemine dikkat çekerek, “Total Oil Türkiye gibi önemli bir firmanın eğitime böylesine değerli bir katkı sağlaması bizleri çok mutlu ediyor. Unutmamak gerekir ki çocuklarımızın geleceği hepimizin geleceği. Onların daha iyi şartlarda eğitim görmesi, bilgilerini daha sağlıklı ortamda artırmaları çok önemli. Umarız bu çalışmalar artarak devam eder” diye konuştu.

Ocak 2014’te ise Bursa Yıldırım İlçesi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda ve Düzce Doğanlı Eşref Taşhan Ortaokulu’nda Fen Teknoloji Odaları’nın açılışı yapılacak. Okullara Fen Teknoloji Odası hediye etmeye 2014’te de devam edecek Total Türkiye, 2014’ün ilk yarısında ise 5 okula daha fen teknoloji sınıfı açacak. Total ve TOÇEV gerçekleştirdikleri işbirliği ile 2013-2014 eğitim-öğretim yılında toplamda 10 adet Fen Teknoloji Odası açacak.


27 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77