• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Turkcell’den Araç Takip Servisi

Turkcell’den Araç Takip Servisi

Turkcell, şirketlerin sahadaki araçlarını internet üzerinden takip ederek, konum, hız ve yön bilgilerini izleyebilmelerini sağlayan, Turkcell Araç Takip Servisi’ni hizmete sunuyor.

Turkcell’in sunduğu yeni hizmet, araçların GPS uyduları tarafından tespit edilen konum bilgilerinin, araç terminalleri aracılığıyla Turkcell sistemine aktarılmasını ve http://aractakip.turkcell.com.tr internet sayfasındaki uydu haritaları üzerinden gerçek zamanlı araç takibinin yapılabilmesini sağlıyor. Kurumlar internet üzerinden yaptıkları araç takibinde,  kendilerine ait kullanıcı adı ve şifre kullanarak yetkili olmayan kişilerin araç takibi yapmasını da engelliyor.

Turkcell Araç Takip Servisi ile şirketlerin operasyon kabiliyetini geliştirip, iş verimliliğini artırmasına destek olmayı amaçladıklarını belirten Turkcell yetkilileri; araçların zamanında yerine ulaşıp ulaşmadığı, müşteride ne kadar vakit geçirildiği, kural ihlali yapılıp yapılmadığı gibi bilgilerin anında takibinin sağlandığını ifade ettiler.

Hizmette kalite yaratarak müşteri memnuniyetinin artmasına yardımcı olan Turkcell Araç Takip Servisi’nin saha ekibinin geçmişteki faaliyetlerini raporlayabilme olanağı sağlayarak,  ekibin etkin bir şekilde yönlendirilmesine  de olanak verdiğini önemle vurgulayan yetkililer, sözlerini şöyle tamamladılar: “Tüm Turkcell Kurumsal Hizmetler abonelerinin faydalanabildiği Araç Takip Servisi’ni kullanmak için, Turkcell Kurumsal Çözüm merkezlerinde satılan Araç Takip Servisi ürün paketini satın alarak, bu pakette mevcut olan terminalleri, Turkcell’in yönlendireceği servis noktalarında  araca monte ettirmek yeterli. Turkcell, bu montaj hizmetinden ücret almıyor. Turkcell Araç Takip Servisi’ne abone olanlar, abone oldukları süre  boyunca, yurt içinde ücretsiz olarak aylık 12 MB kapasitesinde GPRS kullanımına ve ürün paketinin içinden çıkan data SIM karta da sahip oluyorlar.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77