• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Turkish Airlines Lounge İzmir Hizmete Açıldı

Turkish Airlines Lounge İzmir Hizmete Açıldı
İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar güzergahında yer alan özel yolcu salonu yenilenmiş hali ile yolcuların hizmetinde.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar güzergahında yer alan özel yolcu salonu yenilenmiş hali ile yolcuların hizmetinde.


Türk Hava Yolları, yenilenmiş özel yolcu salonu ile faaliyete geçirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar gelen yolcu terminali güzergahında yer alan, yenilenmiş iç hatlar özel yolcu salonunu, yolcularının hizmetine sundu.

Yaklaşık 2 bin 600metrekarelik toplam alanı ile Türk Hava Yolları’nın iç hat özel yolcu salonları arasında en büyük ve en ferah salon olma özelliğine sahip ‘Turkish Airlines Lounge İzmir’, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip olmakla birlikte aynı tasarımcı tarafından düzenlenmiş ve yine İstanbul salonunda olduğu gibi TAV Primeclass firması tarafından işletiliyor.

Yolcuların uçuş öncesi istirahatlerini daha konforlu bir ortamda geçirmelerine yönelik düzenlenen ‘Turkish Airlines Lounge İzmir’, yenilenmiş yüzüyle iki farklı tasarımdan oluşmakta. İçinde teras ve özel otoparkın da mevcut olduğu özel yolcu salonunda, bebek bakım odası, duş alanları, masaj koltukları, ibadethane, şarj üniteleri, TV üniteleri, bay/bayan/engelli WC ve çalışma köşesi bulunuyor. Salonla check-in bölgesi arasında kalan geniş galeri boşluğunda şık bir bilardo masası, ödüllü tasarımı ile çocuk oyun alanı ve 210 metrekarelik alana tesis edilmiş, 92 kişilik oturum kapasiteli, kafe görünümlü bir iç bahçe bulunuyor. Ayrıca, salonla check-in alanı arasında kalan galeri boşluğu; sosyal sorumluluk projeleri, kültür, sanat ve tanıtım faaliyetleri gibi etkinliklerin yapılabilmesine de olanak sağlıyor.



4 Haziran 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77