• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu: “Ulaştırma Bakanlığımız Sektör İçin Mücadele Ediyor”

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu: “Ulaştırma Bakanlığımız Sektör İçin Mücadele Ediyor”
Türk nakliyecisinin yurtdışında yıllarca hatalı taşıma yaptıkları gerekçesiyle çok ağır cezalar aldığını hatırlatan UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, yabancı araçlara Türkiye’de eşit şartlarda ceza kesilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ulaştırm

Türk nakliyecisinin yurtdışında yıllarca hatalı taşıma yaptıkları gerekçesiyle çok ağır cezalar aldığını hatırlatan UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, yabancı araçlara Türkiye’de eşit şartlarda ceza kesilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ulaştırma Bakanlığı’na teşekkür etti.


3’üncüsü 19 Aralıkta yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ulaştırma Sektör Meclisi ve Ulaştırma Bakanlığı toplantısı hakkında bilgi veren Çetin Nuhoğlu, “Hep beraber oturup sektörün 2013’de neyi başardığını, 2014’de neyi yapacağımızı konuşacağız. Bu sene özel olarak ilk defa ITF  genel sekreteri Türkiye’ye geliyor.  Avrupa’daki ulaştırma bakanlığının politikalarını masaya yatıracağız. O anlamda önemli bir toplantı olacak” dedi.

Çetin Nuhoğlu, Ulaştırma, Ekonomi ve Gümrük bakanlıklarına hem sektör hem şahsı adına şükran duyduğunun altını çizerek, “Türk nakliyecilerinin yurtdışında yıllarca hatalı taşıma yaptıkları gerekçesiyle çok ağır cezalarla karşılaştılar. Yabancı araçlara eşit şartlarda Türkiye’de ceza kesilmesi bizi mutlu ediyor. Ulaştırma Bakanlığı inanılmaz mücadele veriyor, kendisini sektörün performansından sorumlu hissediyor. Sektörün başarısının direk kendisinin başarısı olarak adlandırıyor. Bu gelişimden çok mutluyuz” diye konuştu.

“Sektöre girişte kontrol şart”

Nuhoğlu, “2014 yılı içinde sektöre girişlerin daha kontrolü olmasını arzu ediyoruz. Küçük firmalarımızın sayısı çığ gibi artıyor ama ölçek ekonomisi dediğimiz daha güçlü yapılar oluşamıyor. Bu güçlü yapıların oluşması gerekir. Onun için C2 olması konusunda daha katı kuralların hayata geçmesi gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

3 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77