• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

UND Başkanı Ruhi Engin Özmen Adaylıktan Çekildi

UND Başkanı Ruhi Engin Özmen Adaylıktan Çekildi
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND)’nin 19 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan 37’nci Genel Kurulu’nda daha önce tekrar aday olacağını açıklayan Ruhi Engin Özmen, UND’nin resmi internet sitesinde yayınlanan yazılı açıkl

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND)’nin 19 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan 37’nci Genel Kurulu’nda daha önce tekrar aday olacağını açıklayan Ruhi Engin Özmen, UND’nin resmi internet sitesinde yayınlanan yazılı açıklama ile adaylıktan çekildiğini duyurdu.

9 Ocak 2013 tarihinde UND Yönetimi Kurulu tarafından gerçekleştirilen basın toplantısında; UND’nin 37’nci Genel Kurulu’nda teamüller gereği bir dönem daha aday olunacağı, ancak TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun bazı konular ile ilgili olarak sektöre açıkça taahhüt vermesi durumunda Başkanlık yolunda kendisinin önünün açılacağı ve adaylığının destekleneceği belirtilmişti.

9 Ocak 2013 tarihinde düzenlenen toplantıda UND Yönetim Kurulu tarafından; ‘Satış opsiyon anlaşmasından vazgeçme bedeli olan 4 milyon Avro’nun U.N RO-RO’ya ödenmek üzere Çetin Nuhoğlu tarafından Derneğe verileceği, (Bu tutarın ne şekilde Derneğe verileceğinin de açıklanması);  dava açılarak UND Deniz’in zararının 3 katı olan 70 milyon TL’nin U.N RO-RO’dan alınması ve alınacak tazminat tutarının 70 milyon TL’den az olması durumunda farkın yine Sayın Nuhoğlu tarafından Derneğe bağışlanacağı; anlaşma feshedilse dahi UND’nin U.N RO-RO’daki hisselerinin değerinin 15 Milyon Avro’nun altına düşmemesi ve bu bedelin altında satışının yapılmayacağı’ ile ilgili Çetin Nuhoğlu’ndan açıkça taahhüt istenmiş ve taahhüt verilmesi durumunda Başkanlık yolunda kendisinin önünün açılacağı ve adaylığının destekleneceğini belirtilmişti.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun taahhütleri yerine getireceğine dair yaptığı açıklamanın ardından UND’nin resmi internet sitesinden R. Engin Özmen’in adaylıktan çekildiği resmen açıklandı.

UND’nin sitesinde Yönetim Kurulu duyurusu olarak yayınlanan açıklamada şunlar yer aldı:

Değerli Üyelerimiz,

2011-2013 dönemi sektörümüz ve Derneğimiz açısından çok zor iki yıl oldu. Bu dönem yeniden UND ve RODER olarak aynı çatı altında, tek yürek olmamızın da verdiği güç ve güven ile bizlerin birlikte karar vererek attığı adımlarla atlatılabildi. Bizler inanıyoruz ki, sektör olarak bundan sonra da ihtiyacımız olan yine birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, güç birliği ve kararlılıkla geleceğe bakmaktır.

Tüm üyelerimizin de yakından takip ettiği gibi özellikle son bir ayda çok hareketli günler geçirdik. Gelinen noktada bizler sektörümüzün, Derneğimizin geleceği için bazı taahhütler talep ettik, bunları aldık. Bundan böyle Derneğin üyeleri olarak bu taahhütlerin yerine getirilmesinin takibi hepimizin görevidir. 

 Bu gelişmeler ışığında, Yönetim Kurulumuz aldığı karar gereği 19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak 37. Genel Kurul’da aday olmayacaktır. Görev dönemimizde bize destek olan değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, görevimizi devralacak tüm arkadaşlarımıza gelecek dönem için başarılar diliyoruz.

UND Yönetim Kurulu 

Ruhi Engin Özmen

Bahaddin Karakuş

Tevfik Fikret Kutan

Zahit Sağlık

Erdal İlhan

Fevzi Çakmak

Edip Bakımcı

Ahmet Musul

Ali Şükrü Okur

Ferruh Er

Mustafa Yılmaz

Necmi Çobanoğlu

Necdet Yazar

Şahap Çak

Şerafettin Aras

Tahir Aydoğan

Tamer Türker

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77